Ніхто інший, як вона …

с работы уволить и отдать под суд как врага.

с работы уволить и отдать под суд как врага.

Поділитися новиною

Маю думку

Як громадянин міста, хочу висловити велику вдячність меру Гадяча Тетяні Миколаївні Савченко, і не тільки я. Думаю, що і жителі всього міста мене підтримають. Ремонт доріг, благоустрій вулиць та інше… Ніхто інший, як вона сама своєю активною позицією зуміла відремонтувати практично усі центральні дороги, благоустроїти вулиці міста новими розмітками, бордюрами, висадити тисячі квітів та дерев.

І якщо хтось скаже, що підпорядкування міста – це заслуга не її, а когось іншого, брешуть. Усі знають, що вирішення будь-якої проблеми – це вирішення на місці, а в Києві тільки затвердження.

І якби не цілеспрямована робота мера міста на вирішення даної проблеми, то ніякий би високопоставлений чиновник не допоміг.

Я вважаю, що за час своєї діяльності на цій посаді Тетяна Миколаївна достойна бути почесним громадянином міста. Прошу депутатів міської ради на найближчій сесії розглянути це питання. Дай Бог їй здоров’я, щасливих миттєвостей життя, забезпечених дітей і здорових онуків. Нехай вона живе сто років, а ми щоб усе це бачили.

Валерій Барабан, м. Гадяч 

3 коментарі до “Ніхто інший, як вона …

  1. Помиляється Барабан. Далеко не всі жителі міста його підтримують.

  2. Главне перед выборамы вовремя лызнуть!

  3. Я далекий від того, щоб ідеалізувати Матюшенка О.В., але важко спростувати той факт, що за останній рік “відремонтували практично усі центральні дороги, благоустроїли вулиці міста новими розмітками, бордюрами, висадили тисячі квітів та дерев…” відбувся завдяки активній позиції та наполгливості його команди ! Савченко Т.М. є міською головою з 2002р. Виникає питання: чому вона за 12 років при владі практично нічого (з того, що назвав В.Барабан)не “МАТЕРІАЛІЗУВАЛА”,а тепер у неї “пішла карта”? Якщо порівняти рівень благоустрою в інших районних центрах з благоустроєм в Гадячі, то, вважаю, наше місто є одним з останніх в рейтингу. Якщо Тетяна Миколаївна отримає звання “Почесного громадянинина м. Гадяч” – то більшістю Гадячан це буде розцінено, як безцеремонний плювок по їхній гідності.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...