Інформація до роздумів і дій

с работы уволить и отдать под суд как врага.

с работы уволить и отдать под суд как врага.

Поділитися новиною

Інформація до роздумів і дійОсь витяги з Інтернет-видань:

1. Антимонопольний комітет вимагає назвати власника «Полтаваобленерго».

Згідно даних Держкомісії по цінних паперах на фондовому ринку, компанії «Larva Investments Ltd» належать 25% акцій «Полтаваобленерго», «UA Energy Distribution Holding Ltd» (усе – Кипр) – 23,3%, ООО «Фрунзе-Флора» (Суми) – 12,4%. За даними учасників ринку, усі ці компанії пов’язані з Костянтином Григоришиним.

Компанія «Полтаваобленерго» отримала в 2014 році 70 млн грн прибутків.

http://antiraid.com.ua/news/11713-amku-trebuet-nazvat-sobstvennika-poltavaobljenergo.html       

2. Григоришин Костянтин Іванович,16 листопада 1965 р.н. (49 років ). Російський бізнесмен, що має інтереси в Україні. Місце народження – м. Запоріжжя, місце проживання – Москва, РФ.

Костянтин Григоришин вважається утримувачем значних пакетів акцій групи електромережевих компаній, кількох машинобудівних заводів, «Укррічфлоту». ЗМІ приписують йому розробку ряду бізнес-схем по виводу державних підприємств в офшори.

У 1996 році ним було створено декілька офшорних компаній на Кіпрі, а також на Віргінських островах. Через них бізнесмен почав скуповувати українські енергетичні активи. У грудні 2008 року СБУ заборонила Григоришину в’їзд у країну «у зв’язку з його протизаконною діяльністю, пов’язаною з організацією ряду рейдерських захоплень стратегічно важливих державних підприємств енергетичної галузі».

Згідно з неофіційною інформацією, Григоришин володіє пакетами підприємств як в Україні, так і в Росії. У 2013 році журнал «Фокус» оцінив майно К. Григоришина в 1,814 млрд дол.

http://bp.ubr.ua/profile/grigorishin-konstantin-ivanovich

http://politrada.com/dossier/Konstantin-Ivanovich-Grigorishin 

ВИСНОВОК

Шановні громадяни! Чи не складається на сьогодні справа так, що чим більше ми, жителі Полтавщини, заплатимо коштів у «Полтаваобленерго», тим більше куль, снарядів і мін полетять на наших синів, братів, батьків у зоні АТО і на мирне населення в прифронтовій зоні. Чи не пора більш рішуче вимагати в нашої олігархічної влади не розграбовувати і розпродувати залишки держмайна, а повернути раніше розграбоване, у тому числі й «Полтаваобленерго», у державну власність, яка б слугувала на користь народу і його захисників у боротьбі із загарбниками всіх мастей.

Світлана Гейко, м. Гадяч

2 коментарі до “Інформація до роздумів і дій

  1. Світлано Максимівно! Не платіть. І результат перевершить всі ваші сподівання.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...