Давайте зробимо тенісний корт

с работы уволить и отдать под суд как врага.

с работы уволить и отдать под суд как врага.

Поділитися новиною

Давайте зробимо тенісний кортЯкщо хочеш бути здоровим – бігай, якщо хочеш бути красивим – бігай, якщо хочеш бути розумним – бігай, – говорили мудреці Греції. У давні часи  прожити сто років не було чимось надзвичайним, а в наш час це, на жаль, стало рідкістю. А чому?

На сьогодні якщо хтось і опікується спортом постійно, то це школа-інтернат, а інші – так собі. У нас у місті живе заслужений майстер спорту М. Брикін, неодноразовий призер міжнародних змагань.

І можна було б його запросити у школи чи спортивні гуртки, щоб він зміг передати свій досвід і уміння дітям. Було б чим пишатися всьому місту і району. А так про який здоровий спосіб життя дітей і молоді можемо говорити зараз ми, дорослі?

Нині модно і навіть вигідно, якщо поталанить, займатися великим тенісом. Для цього і затрат великих не потрібно: рівна поверхня, два гравці – і все. Та у Гадячі не те що корту, навіть рівного майданчика немає. А можливості є! Так, у міському парку можна облагородити два корти і на міському стадіоні «Колос», де раніше був хокейний майданчик, ще два-три зробити. Грошей багато не треба, а ентузіасти знайдуться. Міській раді для цього потрібно лише надати дозвіл на оренду років на 10 (не менше) – і все буде в «ажурі», як кажуть молоді. Тут вам буде і зайнятість, і здоровий спосіб життя, і розвиток талантів, а може, дай Бог, і нові Джоковичі. Не гайте час, він і так іде у зворотному напрямку.

О. Омельченко, м. Гадяч    

LIVE OFFLINE
track image
Loading...