Дороги. Продовження

с работы уволить и отдать под суд как врага.

с работы уволить и отдать под суд как врага.

Поділитися новиною

Дороги. ПродовженняБагато років, мабуть, уже десятиліття, ми говорили про побудову об’їзної дороги від повороту Кр. Лука до заводу з/б виробів м. Гадяч, але віз і нині там. Чи бажання нема, чи грошей, чи нечиста сила не дає здійснити даний проект, не знаю. А як би раділи жителі району залізничного вокзалу, Вовчої і не тільки вони.

А проблему можна рішити навіть громадою Гадяцького району, без узгоджень  з київською владою.

Для цього на рівні сільських рад Кр. Луки  і Біленченківки  виводиться частина землі для прокладки дороги,  із затвердженням  депутатами району, і передачу її на баланс міської ради. Так з’явиться хай спочатку ґрунтова дорога місцевого значення.  Якщо є об’єкт то його потрібно узаконить. Для цього розробляється технічна документація, виділяються кошти, і  поступово місцева дорога переходить у розряд  доріг обласного значення.

Дане питання виділення землі потрібно рішати сьогодні, коли уся виконавча влада знаходиться в районі. Адже після реформування невідомо який «бог» буде давати добро на виділення землі і будівництво дороги.

Другими словами, якщо є бажання, то дорогу побудувати можна, якщо ні – то завжди знайдеться причина не будувати її.

P.S.  Дані замітки пишу не того, що я такий умний, а того, щоб громада розуміла, що вона може не тільки просити, а й вимагати рішати її проблеми.

О.Л. Омельченко

1 коментар до “Дороги. Продовження

  1. А где обищана Деркачем дорога на Плешывец!Куда деньги списали или роздербанили?

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...