Гетьманська столиця, а торгівля дарами природи з землі, як і тисячі років тому.

Поділитися новиною

Про торгівлю розсадою, овочами, фруктами і не тільки біля універмагу «Росія» писано-переписано, а змін у кращу сторону поки немає. Ми, як і раніше, купуємо в основному все із землі – ЗВИКЛИ. Гості міста дивляться на це і не розуміють, як це – Гетьманська столиця, місто обласного підпорядкування, районний центр, а торгівля дарами природи з землі, як і тисячі років тому. СОРОМНО.

Не вирішуваних проблем немає – потрібно ж не закривати торгівлю біля ун. «Росія», а розширяти кількість обладнаних для цього місць у місті. Побудувати паралельно вул. 50 років Жовтня, у спальних районах, торгові майданчики (біля ДРАЦСу, маг. «Лілея»,  на Черемушках) – і все вирішиться само собою.

Хто у нас у місті продає дари природи? 85% – це жителі міста, а 95% жителів – покупці.  І якщо будуть торгові майданчики біля маг. «Лілея», то не буде сенсу жителям цього району йти по помідори до ун. «Росія».

Дану проблему потрібно вирішувати нагально, бо, дивлячись на суспільно-економічний стан у країні, кількість людей, які будуть продавати дари природи  буде постійно збільшуватись.  А це, у свою чергу, принесе для покупця не тільки вигоду дешевшої покупки, а й загрозу здоров’ю. Тому цей процес потрібно організовувати.

Іншими словами, якщо проблему не можна закрити, то її можна возглавити.

На ці інші питання депутати міської ради повинні дати відповідь на найближчій сесії.

P.S.  Якщо у міської ради немає коштів, то всі ці проблеми можна вирішити за рахунок приватних осіб, а за собою залишити загальний погляд  по дотриманню нормативних актів України.

О.Л. Омельченко  

1 коментар до “Гетьманська столиця, а торгівля дарами природи з землі, як і тисячі років тому.

  1. “Шановний” О.Л.Омельченко, ви то фонтани будуєте, то базари лаштуєте. А як вашими руками “Укрпошта” Гадяцького району була розвалена, вже мабуть і забулося?

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...