До уваги отримувачів пільг

До уваги отримувачів пільг

До уваги отримувачів пільг

Поділитися новиною

До уваги отримувачів пільгВідповідно до Закону України «Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України» від 28.12.2014 № 76-VІІІ, з 1 липня 2015 року пільги на оплату житлово-комунальних послуг окремим категоріям громадян (учасники війни, діти війни, члени сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, жертви нацистських переслідувань, багатодітні сім’ї, вдови (вдівці) і батьки померлої особи з особливими та особливими трудовими заслугами перед Батьківщиною, дружини (чоловіки) померлих громадян із числа учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС ІІІ категорії, діти, яким установлено інвалідність, пов’язану з ЧАЕС,

пенсіонери, які раніше працювали медичними, фармацевтичними, педагогічними працівниками, у закладах культури, бібліотеках, сфері захисту рослин і проживають у сільській місцевості і селищах міського типу, звільнені зі служби за віком, у зв’язку з хворобою або за вислугою років працівники міліції, кримінально-виконавчої системи, податкової міліції, діти (до повноліття) зазначених осіб, загиблих або померлих у зв’язку з виконанням службових обов’язків, а також непрацездатні члени сім’ї, які перебували на його утриманні, батьки та члени сімей осіб рядового і начальницького складу служби цивільного захисту, які загинули (померли) або зникли безвісти під час виконання службових обов’язків, особи, звільнені із служби цивільного захисту за віком, через хворобу або за вислугою років, та які стали інвалідами під час виконання службових обов’язків, та члени їхніх сімей) надаватимуться з урахуванням середньомісячного сукупного доходу сім’ї.

Якщо ви або члени вашої сім’ї, які користуються пільгами, працюєте, навчаєтеся, одержуєте доходи від підприємницької діяльності або є непрацюючими працездатними особами, із метою визначення права на отримання пільг вам необхідно звернутися до управління соціального захисту населення за місцем реєстрації за адресою: м. Гадяч, вул. 50 р. Жовтня, 44, каб. №2.

При собі необхідно мати наступні документи: паспорт; ідентифікаційний код ваш та членів вашої сім’ї; довідки про доходи ваші та членів вашої сім’ї (крім довідок про розмір пенсії та соціальної допомоги) за 6 місяців, що передують місяцю звернення; у випадку відсутності доходів за цей період – документи, що підтверджують їх відсутність.

В управлінні соціального захисту населення вам необхідно буде заповнити Декларацію про доходи сім’ї пільговика.

Із метою отримання додаткової інформації, а також попереднього запису на прийом звертайтеся за телефоном: 2-14-75, 2-06-54.

В. Тарасенко, начальник управління 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...