Райвійськкомат повідомляє

Райвійськкомат повідомляє

Райвійськкомат повідомляє

Поділитися новиною

Райвійськкомат повідомляєУвага, проводиться набір громадян, які бажають проходити військову службу за контрактом у ЗСУ. Військовослужбовці контрактної служби, на відміну від військовослужбовців строкової служби, самі обирають місце служби, рід військ та військову професію.

Військовослужбовцям ЗСУ за контрактом держава гарантує: стабільне грошове забезпечення (у розмірі від 2500 грн), одноразову матеріальну допомогу на протязі року, виплату грошового забезпечення на оздоровлення, безоплатне щоденне одноразове харчування (обід) та триразове під час несення служби в добовому наряді, п’ятиденний (40 год.) нормований робочий тиждень, безкоштовне медичне обслуговування в закладах МО України, безкоштовне речове забезпечення, професійне зростання, щорічну відпустку (від 30 до 45 діб), відпочинок у санаторіях МО України, пенсійне забезпечення.

За детальною інформацією з даного питання звертатися до Гадяцького РВК: м. Гадяч, вул. Гагаріна, 4, каб. 10.


Для забезпечення достатньої кількості вступників до вищих військових навчальних закладів проводиться відбір кандидатів на навчання для підготовки військових фахівців тактичного рівня та за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Молодший спеціаліст» із числа цивільної молоді.

Основними перевагами навчання у ВВНЗ є: повністю безкоштовне навчання, під час навчання виплачується стипендія, безкоштовне забезпечення житлом, безкоштовне 3-разове харчування, отримання сучасної престижної спеціальності рівня БАКАЛАВР, МАГІСТР, яка актуальна в цивільному житті, високий рівень заробітної плати після закінчення ВНЗ.

За детальною інформацією з даного питання звертатися до Гадяцького РВК: м. Гадяч, вул. Гагаріна, 4, каб. 10.

Р. Москаленко, т.в.о. військового комісара Гадяцького РВК, майор


 

ДО УВАГИ ПРИЗОВНИКІВ!

Станом на 16.06.2015 року до лав Збройних Сил України та Національної гвардії України Гадяцьким РВК було призвано 17 чоловік. Усі вони проходять службу в центральних та західних областях України, а саме: у м. Київ, Харків, Кривий Ріг, Чернігів.

Р. Москаленко, т.в.о. військового комісара Гадяцького районного військового комісаріату,майор 


УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

24 вересня 2014 року                     №744\2014

Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 серпня 2014 року «Про невідкладні заходи щодо захисту України та зміцнення її обороноздатності»

Відповідно до статті 107 Конституції України постановляю:

1. Увести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 серпня 2014 року «Про невідкладні заходи щодо захисту України та зміцнення її обороноздатності».

РАДА НАЦІОНАЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ І ОБОРОНИ УКРАЇНИ

                                                                              РІШЕННЯ

від 28 серпня 2014 року

Про невідкладні заходи щодо захисту України та зміцнення її обороноздатності

7. Міністерству оборони України невідкладно:

8) вжити разом із Національною гвардією України, Державною спеціальною службою транспорту заходів щодо унеможливлення залучення військовослужбовців строкової служби до виконання бойових завдань в антитерористичній операції в Донецькій та Луганській областях.

Голова Ради національної безпеки і оборони України П. Порошенко

LIVE OFFLINE
track image
Loading...