«Гадяч-житло» доводять свідомо до банкрутства, щоб прибрати до рук.

Поділитися новиною

Добрий день!

Звертаємось до вашої газети, так як її власник є депутатом, отже повинен бути в курсі справи. Хотілося б мати якісь пояснення через вашу газету і, можливо, від інших компетентних осіб, таких як Харлан М.М. чи Савченко Т.М.

З’явилась така інформація, начебто наше КП «Гадяч-житло» хочуть чи то приватизувати, чи просто прибрати до рук.  Адже після Андрущенка В.В. КП  очолив Гусак А.В, який як ми знаємо, є чоловіком секретаря міської ради Гусак І.М.

Його хазяйнування, як ми читали із вашої газети, почалося із євроремонту та закупки комп’ютерів, хоча на краску, відремонтувати під’їзди грошей – зась! А тепер, кажуть, дохазяйнувався до того, що «Гадяч-житло» працює вже не до 5-ти, а до 4-х годин, тобто у них фінансові труднощі. Хоча ЖКГ навпаки тепер працюють до 5-ти годин. Чули таку інформацію, що платежі за послуги КП не падали до критичного рівня, тобто надходять стабільно та регулярно.  Чи не могли б ви привести реальні цифри?

Виходячи із вищевказаного, складається таке враження, що «Гадяч-житло» доводять свідомо до банкрутства, щоб прибрати до рук. Адже після виборів невідомо, яка буде доля сьогоднішньої влади, то чому б ще поки їхня влада, не прибрати до рук ласий шматочок без зайвого галасу?

Люди добрі, скільки  ще з нас будуть знущатися, де обіцяна люстрація? Після здорожчання газу та світла, ви тільки уявіть, яку ще квартплату змусять нас платити приватне КП? Яку ще шкуру вони з нас хочуть зідрати? Уже зараз вони не цураються вимагати плату за їхню роботу, яка, як ми знаємо, безплатна. Відремонтувати дах, поміняти трубу, а потім залатати  дірки в під’їзді, відремонтувати світло… за це та багато чого ще не цураються вимагати плату, видумуючи всілякі байки для відводу очей. Такого при Андрущенку не було. Причому у начальника не можна вчасно отримати з цього приводу коментар на місці, ні в телефонному режимі. Кажуть – не платіть, але все ж на Божому слові держиться. Через місяць знову знадобляться їхні послуги, то вони тоді «віддячать» на всі сто. Або нададуть так послугу, що вже через тиждень самі будемо їх  шукати. Давайте уявимо ці ситуації в приватному КП. Де тоді буде добитися правди, де шукати крайніх, а винуватих не буде точно. Хто проконтролює плату за їхні послуги – ніхто, бо «хазяїн – барин».  Та чи можна отак, не спитавши людей, по-тихому, щоб ніхто не чув і не бачив, прибрати до рук КП?

Будь ласка, хотілося б почути зі сторінок газети пояснення і спитати ще й людей: ви сліпі? За що стояв майдан?

О.В. Пилипенко, О.С. Стогній, Л.П. Мироненко (підписи додаються) 

2 коментарі до “«Гадяч-житло» доводять свідомо до банкрутства, щоб прибрати до рук.

  1. і хто це почує ??? до влади дірвались в 1000 разів концентровані януковичі.( хоча при ньоми мі дійсно добре жили) а тепер якщо ти проти влади то ти вже сепаратист… скоро рабовласницький лад введуть і десятину будемо платить.. а от за ремонти то це чиста правда а я в тому році не дав ні копійки я і так не погано плачу а за що ????? криша тече -підвал тече …одним словом – геть падлюк – а на посаду вибирати голосуванням жителів міста. тобто мирно і без заворушень

  2. Ответ на вопрос За що стояв майдан???
    Давайте лучше огласим результаты этой вакханалии:
    1 экономический упадок и обнищание населения
    2 потеря рынка сбыта и сокращение экспорта в Россию
    3 развязывание порошенком и его компанией войны на Донбассе и развал страны
    4 братоубийственная война и гибель местного населения
    5 повышение тарифов ЖКХ и падение курса гривны
    6 кризис банковской сферы, невозврат вкладов и рост % ставок
    7 ложь СМИ, запрет на критику власти

    Может что-то упустил?

    Как говорится ‘ЗДОБУЛИ!’

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...