Щоб не їздили сусіди…

Щоб не їздили сусіди...

Щоб не їздили сусіди...

Поділитися новиною

Щоб не їздили сусіди...Доброго дня, дорога редакція газети «Базар Медіа»! Хочу поділиться з вами та з мешканцями нашого міста фотографіями нашої вулиці. Так-так, саме вулиці, бо Ви можете сказати, що це ліс або сміттєзвалище. Просто одна мешканка нашої вулиці Кооперативна вважає її своєю, і щоб інші не їздили та не ходили нею, виростила такий «парк» за своїм парканом. Також привезла машину шпал, яку висипала просто посеред проходу. А ще, щоб не їздили сусіди, не гребувала і дощечку кинути з гвіздочком. Визивали ми колись і землевпорядника з міської ради, та, крім прокльонів та нецензурщини, нічого від неї не почули.

Зараз готуємо колективний лист до міської ради від жителів нашої вулиці Кооперативна. І хоча наша вулиця має лише 15 будинків, з яких заселені 7, ми сподіваємося, що наша сусідка «господарка» таки вийде та прибере біля своєї ділянки. А хто хоче побачити все на свої очі, запрошуємо на екскурсію по вулиці Кооперативній з 1 номера будинку по 15.

P.S. Ще добавлю, що краєвиди у нас є дійсно гарні, бо видно всі луки та село Броварки як на долоні.

Л.А. Паладич, жителька вулиці Кооперативна 

2 коментарі до “Щоб не їздили сусіди…

  1. А чому не називаєте прізвище та ім”я? А що робить комісія на чолі з Харланом?

  2. тю на вас усих -та найміть хлопців та рівненько поскладайте їй під ворота – і добре діло зробите і може вона нарешті нарветься ……

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...