Маю думку

Поділитися новиною

Шановна редакція!

У нашій державі, утім, як і в інших, політика державного керівництва має дві сторони своєї діяльності: афішовану – яку держава висвітлює і намагається довести до своїх громадян, і закулісну – утаємничену, яка ніколи не висвітлюється, не афішується. І тільки завдяки пронирливим, всюдисущим представникам засобів масової інформації, передовим, відважним загонам телебачення, радіо, Інтернет-журналістам та кореспондентам усі негативні факти висвітлюються і доводяться до відома громадян з тим, щоб усунути їх і дати можливість громадянському суспільству просуватися вперед по шляху розвитку демократизації суспільства.

Саме такі факти найбільше висвітлюються в незалежних Інтернет-виданнях, деякі з яких я і хочу довести до широкого загалу громадянського суспільства.

Сергій Іванов «Наш чоловік в Кабміні»

«Віталій Ярема. Перетворення в Пшонку».

(Інтернет-видання «Українська правда»)

Держава вперто не бажає визволятися від кадрової спадщини Януковича, відкрито і цинічно порушуючи Закон України «Про очищення влади». Влада стала на шлях саботажу люстрації. Кореспондент говорить про те, що ще й місяця не пройшло після страшних фактів грубих фальсифікацій, допущених конкретними членами конкретних комісій на парламентських виборах. Ці факти, як і факти грубих фальсифікацій на Президентських виборах, були подані в Генеральну Прокуратуру як повідомлення про злочини. Генпрокуратура на це ніяк до цих пір не зреагувала, як і простила і не затримала жодного убивці Небесної сотні.

На даний момент у Генпрокуратурі працює заступником начальника Головного управління захисту прав і свобод громадян, інтересів держави, нагляду за дотриманням законів спецпідрозділами та іншими органами, що ведуть боротьбу з організованою злочинністю та корупцією, Володимир Орлов, який, за даними ЗМІ, був фігурантом в історії, тісно пов’язаній із поголовним хабарництвом у Луганській області.

Посаду першого заступника Генпрокурора – начальника Головного управління захисту прав і свобод громадян, інтересів держави, нагляду за спецрозділами і іншими органами, що ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією займає Микола Герасимюк, який працював до цього заступником начальника Державної виконавчої служби у відомстві Лавріновича – Міністра юстиції при Януковичі.

Прокурор м. Києва Юлдашев у часи Майдану працював заступником прокурора в Луганській області при Януковичу, і ніхто з сепаратистів із Луганщини за час правління Юлдашева на Луганщині не постраждав.

Сьогодні Ярема, вступивши в зговір із суддями Верховного Суду України, скоїв злочинний замах на закон про люстрацію, який з таким трудом був прийнятий попередньою Верховною Радою і так життєво необхідний Україні сьогодні.

У структурі Кабінету Міністрів України існує «Управління моніторингу корупціогенних чинників», яке очолює Андрій Жовнер. Цей чиновник до цього часу майже чотири роки очолював в Генпрокуратурі загальний нагляд, будучи протеже Пшонки. 6 серпня 2014 року прем’єр-міністр Яценюк присвоїв йому 5 розряд державного службовця, тим самим на сьогодні грубо порушив Закон України «Про очищення влади». Він повинен негайно звільнити Жовнера із займаної посади.

Автор цих даних Сергій Іванов звернувся до працівників Генпрокуратури із запитанням: «Чому на хвилях заміни прокурорів робітники Генпрокуратури не влаштовують страйк проти корумпованого керівництва Генпрокуратури?» І йому відповіли: «…У 2005 році такий страйк був, і потім всіх страйкарів звільнили», «… це ж і проти Яреми, а він Порошенка, а значить і проти останнього, і тим паче майже ні з ким, одиниці не корумпованих у нас…»

Коментарі до цієї статті:

1. «Хряки ненажерливі, коли ви вже всі захлинетеся, пшонки, яреми і іже з ними».

2. «Прокуратура – це таке відомство, в якому 95% не зможуть довести своїх статків».

3. «Якщо ці особи не будуть сидіти, то поряд з ними хтось буде висіти – 2005 року не буде!»

Насамкінець хочеться відмітити і дуже сподіватись, що нова Верховна Рада прийме до уваги всі ці факти і зробить по ним радикальні висновки в контексті Закону України «Про очищення влади».

Світлана Гейко, м. Гадяч, 24 листопада 2014 року

LIVE OFFLINE
track image
Loading...