«Гріє душу село, моє рідне село»

Поділитися новиною

Здраствуй, дружочок «Базар Медіа», допоможи мені подякувати людям із села Сари за їхню допомогу. Мені 74 роки, я інвалід І групи, не ходжу. Ми з чоловіком – біженці з Луганської області, місто Красний Луч. Приїхали у Сари, моє рідне село, де я народилась, де пройшло моє дитинство, де поховані усі мої рідні. Залишились сестрички і братик, двоюрідні, але вони для мене найрідніші.

Я дякую Богу, що він привів нас до доброї жіночки Марії Йосипівні Линник.

Вона дозволила нам жити в будинку на тривалий термін і плати з нас не бере ні копієчки. Спасибі тобі, Марусю, дай тобі Боже здоров’я. Син Марії Йосипівни, Віктор, живе у Гадячі, а приїхав на 2 дні, щоб допомогти заготовити дрова чоловікові. Спасибі тобі, Вітю, нехай твоя душа ніколи не очерствіє до людського горя.

Дякую сільському голові Олегу Виноградову за допомогу, за дрова, секретарю с/р Марії Іванівні – за організацію допомоги нам. Я дякую тим жіночкам, які зносили у сільраду сальце, томат і картоплю. Спасибі вам, добрі люди. Дякую лікарю Ганні Григорівні Швацькій за безвідмовну постійну допомогу. Дякую працівникам аптеки, двом Галочкам, дуже багато нам допомогли, спасибі за ліки. Дай Боже здоров’я Наташі Мостовій, власниці магазину, та її помічниці Галі. Наташа з чоловіком зробили стільки добра для нас, що я скільки буду жить – стільки буду просить Бога здоров’я для них.

Дякую сестрі Марусі за її добре серце, дякую сестрі Моті та зятю Миколі, моєму дорогому племіннику Серьожі за допомогу в оформленні документів. Спасибі моєму брату Шурику, за допомогу. Спасибі Свєточці, що збирала теплий одяг 29-30 листопада для воїнів. Вона також мені допомогла. Спасибі паспортному столу м. Гадяч за документи, а також собезу і Пенсійному фонду.

Ще у цьому листі я хочу згадати мого покійного чоловіка Валерія Семеновича Коваленка, який помер 17 років тому. Жив він на Крутьках, я його дуже любила.

Годы пройдут, за годами,

Морщины покроют лицо,

Волосы станут седыми,

Но не забуду его…

Помяніть його, хто знав.

Усім мешканцям с. Сари велике спасибі. Це ви, люди добрі, спасли нас із чоловіком від смерті і не дали померти з голоду. Дорогі мої земляки, вітаю вас із Новим роком та Різдвом Христовим, бажаю вам здоров’я, миру і благополуччя.

Із великою повагою Віра Коваленко 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...