Про доступ до публічної інформації

Поділитися новиною

Відповідно до ст. 15 Закону України від 13.01.2011 року №2939-VІ «Про доступ до публічної інформації» Гадяцькою ОДПІ постійно проводяться заходи, пов’язані з інформуванням населення про забезпечення права на доступ до публічної інформації та надання суспільно необхідної інформації через друковані видання Гадяцького району.

У січні-вересні 2014 року фахівцями відділу обслуговування платників податків було проведено 9 семінарів для суб’єктів підприємницької діяльності, на яких розглядались основні вимоги до розгляду запитів, висвітлювались характерні порушення при наданні відповідей громадянам та з питань розгляду запитів на публічну інформацію (нормативна база, характерні недоліки), розміщено 22 статті в друкованих виданнях Гадяцького району, а також розміщено інформацію на веб-сайтах Гадяцької, Зіньківської та Котелевської РДА.

Нагадуємо, що інформацію про проведення особистого прийому громадян керівниками та іншими посадовими особами Гадяцької ОДПІ, графіки прийому громадян розміщено на інформаційних стендах у Центрі обслуговування платників.

Гадяцька ОДПІ, з урахуванням пп. 9 п.2 Указу Президента України від 05.05.11 №547/2011 «Питання забезпечення органами виконавчої влади доступу до публічної інформації», повідомляє, що згідно до наказу ДФС України від 28.08.14 №88 із внесеними змінами наказом ДФС України від 01.09.14 №92. затверджено Перелік відомостей, що містять службову інформацію. Ознайомитися з Переліком відомостей, які містять службову інформацію в органах ДФС, можна в Центрі обслуговування платників Гадяцької ОДПІ та на веб-порталі ДФС.

Для отримання публічної інформації запитувачу необхідно подати відповідний запит на інформацію, який може бути індивідуальним або колективним, а також може подаватись в усній, письмовій чи іншій формі поштою за адресою: м. Гадяч, вул. Лохвицька, 30-б або телефоном 2-04-89, електронна адреса: mdpi1607@ukr.net, або особисто у відділ обслуговування платників податків Гадяцької ОДПІ: Центр обслуговування платників, зал №3.

Л. Костюк, начальник відділу обслуговування платників податків

LIVE OFFLINE
track image
Loading...