Дзвінок у редакцію

Поділитися новиною

До редакції зателефонувала Ольга Стеценко, жителька вулиці 50 років Жовтня, 17. Скаржилась на роботу ЖКГ.  Розповідає, що місяць тому зверталася і до міської ради, і до КП «Гадяч-житло» із проханням допомогти у ремонті прибудинкової території. Каже, що кожного разу, тільки-но пройде дощ, вода тече у двори, а усе через те, що немає водовідводу. Більше місяця чекала відповіді, та не дочекалася. Вирішила звернутися ще раз, тільки уже через наш тижневик.

Ми звернулися за коментарем до керівника КП «Гадячжитло» Артема Гусака.  

«Звернення від Ольги Стеценко ми отримували. Попередньо оглянувши об’єкт, направили документи на сесію міської ради для виділення коштів на проведення робіт, так як не маємо спеціалізованої техніки для такого виду роботи. У п’ятницю, 26 вересня, я оглянув проблемну ділянку, того ж дня спеціалісти спланували  місцевість. До цього робили документацію, чекали рішення сесії, тому певний час не починали роботи. Тепер чекаємо спецтехніку і почнемо роботу…»        

***

«Альоо! Це редакція?  Ви не знаєте, шо воно горить за Малим кругом? Якби ви прийшли та подивились.  А то так димить, ми вже подумали, шо і в нас у Гадячі Майдан начався, тепер шини палять!»

Отримавши такий тривожний дзвінок, кореспонденти  тижневика якнайшвидше попрямували  шукати пожежу. Запах гарі дійсно чути було здалека, аж від Малого кругу. Чорний стовп диму стояв між нафтобазою та металобазою. На прохідній нафтобази нам сказали, що горить не на їх території, і взагалі у них відкритий вогонь заборонений. А от жителі ближньої вулиці розповідали, що то працівники вокзалу щось спалюють, схоже на відпрацьоване мастило. Таке вогнище спостерігають тут частенько, десь зо два рази на місяць, тож люди уже звикли і не звертають на це уваги. Урешті, вияснити, що у кого горіло, так і не вдалось. Тож будемо сподіватись на свідомість тих людей, які цим займаються.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...