Лист солдату

1
Поділитися новиною

1. Дорогі наші солдати!

Пише вам учень 4-го класу з Полтавської області, Гадяцького району. Ми чуємо і бачимо, який час настав для нашої країни. Любі наші воїни, нехай вас береже Бог в такі тяжкі часи. Велике вам спасибі за те, що ваші зусилля звільнити Україну від ворогів дають нам, школярам, дорогу в майбутнє.

Повертайтеся живі та здорові до своїх сімей.

Я думаю, що ви переможете! Слава Україні!

З повагою Шейко Владислав!

 

2. Привіт, солдате, дорогий захиснику!

Пише тобі учень  4 класу Дорохов Паша. Я навчаюся добре. Граю у футбол.  Кожного навчального року я беру участь у математичному конкурсі «Кенгуру» і маю відмінний результат.  Я люблю свою школу, свій рідний край і свою Батьківщину.  Я знаю, що ти теж любиш нашу Україну і пішов її захистити. Я знаю, що ти мужній, відважний, сміливий. Тільки такі перемагають у бою. Я дуже хочу, щоб швидше закінчилася війна, і ти живий і здоровий повернувся у свою рідну сім’ю.

Наша Україна єдина і непереможна. Слава Україні!

С. Вельбівка, Полтавська область.

 

3. Любі солдати!

Хочу вам побажати сили в бою і всього найкращого. Щоб ви перемогли і прийшли живі та здорові. У мене на очах сльози від того, що гинуть воїни. Спасибі вам за наш мир і спокій, за те, що ви виборюєте свободу для нашої любої України. Вона в нас єдина. Полеглим солдатам – вічна слава і пам’ять. Я вірю, що ви всі повернетесь у свої домівки, що більше ніколи не буде війни. Наш народ не здолати!

Слава Україні! Смерть ворогам! Україна понад усе!

З повагою до вас учень 4-го класу Сухно Андрій з Полтавщини.

 

4. Любий воїне!

Я пишаюся тобою! Я вірю в перемогу Добра, Справедливості й Правди. Бережи себе! Ти потрібен країні живим і здоровим.

З повагою учениця 7-го класу Вельбівської ЗОШ І- ІІ ст. Саєнко Надія.

 

5. Любі солдати!

Вам пише учениця 4 класу з Вельбівської  школи. У мене на очах сльози через події, що діються в Україні. Я  хочу вам побажати, щоб ви прийшли до своїх домівок живі й здорові, щоб знову запанував мир, лунав дитячий сміх, ніхто не плакав.

Слава Україні!

З повагою Удовиченко Ярослава.

Полтавська область.

 

6. Добрий день, дорогі солдати!

Пише вам хлопчик Толя. Звертаюся до всіх вас зі словами подяки за те, що ви піклуєтеся про нас: оберігаєте наш сон, даєте можливість навчатися в школі. Схиляю низько голову перед тими  солдатами, які пролили кров та поклали життя за те, щоб ми жили у мирі і спокої. А також перед солдатами-Героями, які стоять день і ніч на захисті нашої країни. Наснаги вам, здоров’я. Бажаю вам, щоб ви живі та здорові повернулись додому до своїх матерів, дружин, дітей, котрі на вас чекають.

Слава Україні!

З любов’ю і щирою вдячністю Толя.

С. Вельбівка, Полтавська область.

 

7. Дорогі солдати!

Ми за вас усіх дуже переживаємо.  Чекаємо вас із перемогою, щоб ви повернулися, щоб ви повернулися живими і здоровими. Бажаємо вам удачі і мирного неба над головою.

Семиволос Тетяна, 7 клас, Вельбівська школа.

 

8. Любі захисники нашої, рідної неньки України!

Я молюся кожного дня, кожної хвилини за вас. Бажаю вам саме головне – здоров’я та терпіння. Я знаю – ми переможемо ворога. Залишилося зовсім трішки, не здавайтеся, а йдіть вперед до перемоги. Не лише я, а й всі діти України хочуть мати чисте небо над головою. Тримайтеся! Слава Україні!!!

Куріпятник Альона, учениця 7 класу, село Хитці.

 

4 коментарі до “Лист солдату

  1. Це дуже цікаво та до сліз зворушливе

  2. Від кулі снайпера під Авдіївкою сьогодні загинув наш земляк.Вічна память герою.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...