Ми категорично проти добудови магазину до нашого будинку…

Поділитися новиною

Шановна редакціє газети  «Базар Медіа в Україні»!

Ми, мешканці будинку 74-а по вулиці Гагаріна, схвильовані тим, що до нашого будинку заплановано прибудувати магазин приватним підприємцем Ревегук. Цим підприємцем здійснюється торгівля продуктами харчування вже багато років. Спочатку обмежувалися кіоском, потім замінили невеликим магазином. Це не заважало нам діставатися до нашого двору.

За винятком машин, які постійно зупиняються під нашими вікнами і з шумом гальмують по гравію. Усе це було в межах дозволеного, ми терпіли. Тепер добудований магазин до стіни нашого будинку обмежить наш звичний рух до наших домівок, а також до домівок людей по вулиці Тельмана  № 22, 24, 24-а.  Зазначений приватний підприємець не довела до нашого відома про свої плани, проте проектну документацію, не погодивши із нами, виготовила. Ми категорично проти добудови магазину до нашого будинку, адже поруч є місце для його побудови.

Зверталися до Савченко Т.М.  Вона повідомила, що земля взята Ревегук в оренду. Дозвіл на побудову дав Андрущенко. В архітектурі повідомили, що проектну документацію виготовили в м. Полтава. І все це робиться для людей? А хоч один  чиновників був біля цього будівництва?

Допоможіть нам, будь ласка.

Мешканці будинку № 74-а по вул. Гагаріна, № 22, № 24, № 24-а по вул.Тельмана

Сіренко Л.О., Бега Ю.О., Горова С.М., Павлюк Я.Г., Олексієнко Л., Хижняк О.М., Нижник С.Б., Шиш Н.М., Рудич П.О., Руденко А.М., Лисокобилка З.І., Корсуни Г.П. і М.М., Вовк Л.І., Бичко О.П.

29.09.2014.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...