Редакції газети «Базар Медіа в Україні»

Поділитися новиною

Прочитавши у Вашій газеті від 4 вересня 2014 р. лист П. Пилипенка, нам прийшов на пам’ять подібний лист колишнього кандидата в депутати Верховної Ради від Гадяччини Карнауха, якого нам привезли керівники від партії «Батьківщина» з Києва. Як він красиво виступав за свою партію! А коли гадячани єдиним фронтом виступили проти цієї кандидатури,  партійне керівництво зняло з кандидатів у депутати Карнауха, поставивши натомість Кутового. Карнаух на наступний день в обласній газеті облив брудом все керівництво партії «Батьківщина».

Подібне трапилось і з Пилипенком. Доки він керував Гадяцьким осередком партії «Батьківщина», у тому числі й партійними фінансовими потоками в районі, він відчував себе королем. А коли товариші по партії запідозрили його в нечесності, бо він, ніде не працюючи, невідомо за які кошти купив автомобіль, зводив добудову свого власного будинку, не проявляв ініціативи на партійному поприщі, і товариші по партії висловили йому недовіру і виключили з партії, на що він зразу ж відповів відрами бруду на всіх учорашніх побратимів.

У листі Пилипенка декілька разів згадує законно обраних депутатів районної ради. А хіба не відомо кожному з нас, як «законно» обирались депутати всіх рівнів при Януковичу, і як усі депутати до цього часу всіма можливими засобами стараються втриматись на своїх кріслах як у Верховній Раді, так і на місцях.

Тому говорити, що наші Гадяцькі депутати районної ради були обрані згідно народного волевиявлення, – це дуже велика натяжка. І саме сьогоднішній прозрівший народ і його представники в Народній раді вимагають від місцевих проянуковицьких представників справедливої зміни керівництва, що й було зроблено.

Пилипенко в своєму листі декілька разів посилається на Закон та Конституцію України. А хіба ми не знаємо, як дотримувався Закон і як змінили Конституцію під Януковича? Як чорнобильцям, афганцям згідно вказівок зрізали більше, ніж на половину пенсії і доплати, як мільйонам «дітей війни» заморозили виплати згідно рішень судів. То про який Закон та Конституцію Ви, пане Пилипенко, ведете мову? Невже Ви думаєте, що своїми наклепами на Народну раду Ви викличете недовіру у жителів до цієї організації? Не дождетесь.

У своєму листі Пилипенко назвав активістів народної Ради «тітушками», хоча всім добре відомі дії «тітушок» відносно народу в революції гідності, які катували, убивали на смерть гідних борців з антинародним режимом Януковича.

Хто ж, як не Народна рада, у цей воєнний час організовує допомогу військовим, їх сім’ям, відправляє гуманітарну допомогу воїнам на Сході?

19 громадських організацій і рухів звернулися до всіх політичних сил з вимогою: «Представникам старого режиму не місце в новій Раді». Вони в своєму зверненні відмітили, що слідом за президентськими і парламентськими виборами повинні пройти і вибори до місцевих рад, щоб дати можливість народу шляхом виборів і люстрацїї очиститись від злочинного керівництва на всіх рівнях владних повноважень.

І нарешті, якщо обрали новообраного голову районної ради Нікітенка, який своїми діями довів ефективність роботи в своєму господарстві в цей кризовий період, і порівняти його з Лукашем, який ніде і нічим не відзначився на громадському поприщі, то це навіть і некомпетентному в господарських справах видно перевагу одного над іншим, чого, на жаль, не помічає лише Пилипенко і старорежимні представники місцевої влади.

Сьогодні, коли проходить війна на Україні, уже нема байдужих людей до дій влади на всіх її рівнях. Кожен патріотично налаштований громадянин допомагає українським солдатам хто чим може, кожен керівник міста чи району повинен у своїй роботі керуватись діями, направленими на забезпечення армії, сімей військовослужбовців та загиблих, сім’ям вимушених переселенців зі Сходу.

Коли обласне чи районне керівництво самоусувається від цього або навіть шкодить цьому, то тоді ці функції беруть на себе патріотично налаштовані активісти, які створюють громадські організації, у тому числі й Народну раду, і дбають про долю земляків-захисників та опікуються їхніми сім’ями.

Як приклад, коли представники Народної ради звернулись до заступника голови райради Коваленко Н.М. за допомогою по сприянню закупок військового спорядження, до орендарів тих сільгосподарств, з яких були призвані в солдати, Коваленко категорично відмовилась допомогти у вирішенні цього питання, хоча таких звернень до неї було аж чотири.

Аналогічно відреагував у вирішенні цього питання і тодішній новопризначений голова райради Лукаш, який переклав вирішення цього питання на військового комісара Розколотька Г.А., а той по колу звернувся в Народну раду дати дані для звіту перед районною радою. Парадокс.

Оце так наша колишня районна влада вирішувала питання, яка звикла не чути народ і в якої було відсутнє бажання слугувати цьому народу.

І наостанок. Виникає питання, чому Ви, який раніше відстоював і захищав партію «Батьківщина», сьогодні раптом став захищати Партію регіонів, депутати якої у Гадяцькій райраді складають більшість. Хоча всім добре відомо, що саме дії представників Партії регіонів на всіх рівнях призвели до втрати Криму, до вбивств  мирних громадян на Майдані, до розв’язання війни на Донбасі. Бо там, де Партія регіонів, там завжди крадіжки народного добра, бюджету, розруха, смерть, горе.

То кого ж Ви захищаєте?

Вам, пане Петре, як депутату, наша порада: не треба лити бруд на народних активістів, а реабілітувати себе добрими справами в ім’я народу, і не словом, а ділом.

Громадська народна рада дякує всім небайдужим за допомогу Україні і українцям в цей скрутний час.

Запрошуємо до співпраці всіх небайдужих гадячан.

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

3 коментарі до “Редакції газети «Базар Медіа в Україні»

  1. прям плакать охота от такой правды..все нинешние морды извесны в городе и знаем кто чем занимался и занимается…НОВАЯ БАНДА…перекрашена..

  2. І де ж ваш прозрівший народ,якщо ви приперли на розбірки чужинців,ми обирали депутатів,а знімать привезли з інших районів,ганьба.Ви ще більші бандити на чолі з матюшенком і нікітенком і перефарбовані бандити

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...