Одна родина втратила батька, а інша витрачає величезні кошти на лікування свого рідного.

Поділитися новиною

26 липня 2014 року на території нашого села Веприк Гадяцького району Полтавської області відбулася дорожньо-транспортна пригода в результаті якої загинув на місці мешканець нашого села Огнівець Василь Іванович, а Сліпченко Олександр Миколайович зазнав тяжких травм, що зробили його інвалідом. Аварія сталася в результаті зіткнення мотоцикла під керуванням загиблого Огнівця В.І. та автомобіля КАМАЗ чи то належного компанії «Райз», чи то залученого нею до перевезення зернових в нашому районі. На жаль нам невідомі а ні номер цього автомобіля, а ні прізвище водія.

 

З огляду на сумні і трагічні наслідки цієї пригоди, а також зважаючи на час, що пройшов після її настання, ми рідні, знайомі постраждалих і просто небайдужі мешканці села Веприк звертаємось до вас, високопосадовці нової, начебто оновленої влади, та до власника компанії за участі якої і відбулася ця пригода. За весь час (понад місяць) після пригоди жодного разу ніхто із правоохоронців, котрі мали б розслідувати цю дорожню пригоду, не приїздив в село, не допитував можливих свідків, не досліджував обставини події. Від компанії-власника автомобіля КАМАЗ також не було жодного звернення до сімей загиблих і постраждалих від цієї аварії. Просто всім не цікаве життя і долі простих людей. Нічого дивного начебто і не має, оскільки ми вже звикли до того байдужого, частіше хамського і зневажливого відношення представників влади, сучасних багатіїв до потреб і страждань простого люду. Але так сталося, що в нашому селі, дякувати Богу, є ще телебачення, а у когось навіть і Інтернет, що дало нам можливість довідатись про те що в столиці і, як кажуть, у всій країні відбулася революція гідності. Кажуть, що чиновники стали змінюватись – перестали брати хабарі, їх навіть нудить від них, стали чемними і уважними до людей, до дотримання законів ставляться більш пильно ніж до свого життя. Радіймо. Але…Туман розсіюється і з нього виходить, як із-за обрію сонце, та ж сама пихата і байдужа пи.. (лице) нових поважних людей-чиновників. І що з того змінилося, ті ж самі порядки, те ж саме відношення. Одним словом, що б далі не дратувати вас, високоповажні начальники, своїм розпачем і іронією, ми припускаємось думки, що як завжди господа-міліціянти «пропили» справу, повісили вину на загиблого Огнівця В.І., одним словом кінці у воду (у землю).

Відносно Вас, пане Бахматюк О.Р., ми розуміємо і усвідомлюємо, що не ви особисто залагоджували справу (ми впевнені, Ви навіть і не знаєте особисто про її наявність), але ми ось таким способом і стилем, можливо трохи з перебільшенням, вирішили довести до Вас цю інформацію.

Що маємо у «сухому залишку» – одна родина втратила батька, годувальника, а інша і досі витрачає величезні як для небагатої сім’ї кошти на лікування свого рідного.

Ми не стверджуємо, що винен саме водій КАМАЗа, власники компанії «Райз». Потрібно розбиратись, досліджувати і все таке інше. Але дратує та байдужість і очевидна стара схема і методи роботи правоохоронців.

Якщо ви інші, нові (як кажуть по телевізору), а тут на місцях залишились старі, то просимо і благаємо ВАС — змініть їх, або їх відношення до роботи, до людей. Дайте нам просту і зрозумілу відповідь на наші питання і сумніви.

З повагою і надією мешканці села Веприк

LIVE OFFLINE
track image
Loading...