Шановні колеги-депутати Гадяцької районної ради!

Поділитися новиною

Я, Прочухан Анатолій Миколайович, житель села Середняки, депутат Середняківської сільської ради двох скликань, член Соціалістичної партії України, приєднуюся  до вашого звернення стосовно подій, які відбулися 12.08. 2014 року у Гадяцькій районній раді.

Багатьох із вас знаю особисто як учителів, наставників, однодумців, членів по партії. Із багатьма депутатами районної ради приходилось співпрацювати, вирішуючи питання своїх виборців.

Як депутат сільської ради, знаючи депутатську етику, і як людина, маючи людську гідність і великий депутатський досвід (хай і на місцевому рівні), я рішуче засуджую дії нинішнього районного керівництва та керівництва Гадяцької Народної ради, що привело до прецеденту, який стався в районній раді 12.08.2014 року.

Це що, «новий європейський стиль» парламентаризму чи просто «демократія по-гадяцьки»? Чи ми так уже загралися в патріотів, що йдемо по головах законно обраних депутатів, топчучи інтереси своїх виборців? Соромно мені за вас, шановні, дуже соромно! А не краще б ви, шановні, проявили свій патріотизм у Києві і Кабміні або в Адміністрації Президента, відстоюючи Гадяцький район як цілісну адмінодиницю? А ще краще – балотуйтеся в представницькі органи місцевого самоврядування в 2015 році на виборах місцевих рад! Я думаю, народ вам і вашим діям дасть належну оцінку. А бігати по залу і кричати: «Банду – геть!» – ганьба, кожен зможе. Свій патріотизм Ви підкріплюйте ділами, а не словами.

А. Прочухан, депутат Середняківської с/р

LIVE OFFLINE
track image
Loading...