Великі слова вдячності хочу сказати лікарям

Поділитися новиною

Шановна редакціє, вашу газету «Базар Медіа» передплачуємо з початку її заснування. Із кожним роком вона стає все цікавішою і змістовнішою. Спасибі вам за вашу працю.

Я ніколи не писала до редакції, але не змогла змовчати цього разу. Дуже хочу поділитися враженнями простого пацієнта після перебування на стаціонарному лікуванні у хірургічному відділенні Гадяцької ЦРЛ.

Біда спіткала мене раптово, і затяжний стан моєї хвороби я повністю довірила медичному персоналу нашої  лікарні. Перш за все хочу сказати слова вдячності за самовіддані працю, людяність і професіоналізм медичного персоналу хірургічного відділення, яке очолює справжній фахівець, лікар-хірург Ігор Якович Гак. Багато пацієнтів пам’ятають його ще молодим  працівником, який прийшов працювати до нашої лікарні. І та людяність, його щире серце і доброта залишились і донині. Набутий роками досвід і всі позитивні людські якості викликають повагу до Вас, Ігорю Яковичу. Ми всі знаємо, що добре, хай навіть завчене, слово лікаря лікує хворого.

Великі слова вдячності хочу сказати лікарям В.І. Кулику і гаранту медичної хірургії відділення О.П. Гриценку, який свій багатий досвід передає молодим спеціалістам.

Безмежно вдячна прекрасному складу медичних сестер, які разом із хворими переживають, заспокоюють і вселяють кожному пацієнту надію на видужання. Завжди доброзичливі, ніжні, як те сонечко, добрі душею, відкривають двері палати медсестри: Таїсія Краснолуцька, Валентина Чирвон, Ніна Сергієнко, Олена Москалець, Тетяна Дубовик, Ірина Андрущенко, Оксана Петраш, Людмила Коваленко та інші. Хочу згадати добрим словом увесь молодший  медичний персонал відділення, який старанно слідкує за чистотою.

Я не бажаю нікому бути пацієнтом лікарні, але хай знають, що у наш нелегкий час, коли чуємо слова «ганьба», є такі самовіддані і чуйні люди в білих халатах. Керівництво Гадяцької ЦРЛ може бути спокійним, якщо під їхньою егідою працює такий колектив. Я усім бажаю здоров’я, щастя, миру, успіхів та терпимості до нас, пацієнтів.

З великою повагою Софія Миколаївна Ісаєнко, с. Краснознаменка

LIVE OFFLINE
track image
Loading...