Не перевелися ще добрі люди, але й недобрих вистачає!

Поділитися новиною

Цю історію нам розповів один із відвідувачів редакції.

На вулиці літо, пора канікул, тож дітвора розважається хто як хоче: хто бігає, хто стрибає, а ті, кого батьки порадували велосипедом, ганяють містом.  От так одного дня 10-річний хлопчик катався містом, і нічого не віщувало неприємностей. Але, на жаль, вони із ним таки сталися – пробив колесо на велосипеді. Оскільки він був далеко від дому, батько порадив сину відвести свій транспорт до найближчої СТО і заклеїти шину.

На щастя (чи на біду!) халепа сталася на Малому кругу, де поряд надає свої послуги СТО ПП Харченко. Прийшовши на «шиномонтаж», хлопчина попросив майстра відремонтувати йому велосипед. На що той «послав його якнайдалі», тобто відмовився надавати послуги.

Дитина у сльозах повернулась додому, тягнучи за собою велосипед. Коли батько звернувся до тієї ж СТО, працівники так само поспілкувалися ще й з ним. Кажуть: «Шо, я йому ще й колесо зніматиму?»  Відношення до людей – гірше нікуди, ніякої різниці немає, чи малий чи старий. А за роботу гроші чималі беруть. От такий у нас «сервіс», якщо його можна так назвати…

LIVE OFFLINE
track image
Loading...