Спасибі вам за людяність, розуміння і підтримку.

Поділитися новиною

Немає найбільшого горя в родині, коли хворіють діти. А ще страшніше, коли все трапляється зненацька, і твоя ще п’ять хвилин тому здорова, весела, життєрадісна, із великими планами на майбутнє дитина потрапляє в страшну ДТП.

Так сталося і в нашій родині. Біль, страх, розпач і німе питання «чому?» в очах дитини – хіба це не є найбільшою карою для батьків? Ми сподіваємось, усі мами й тата нас зрозуміють.

На сторінках нашої  гадяцької газети хочемо звернутися до своїх земляків і висловити слова вдячності нашим рідним, друзям, знайомим і незнайомим, нашим кумам, співробітникам, односельцям і однокласникам із села Соснівка, однокласникам нашої доньки та їх батькам, учителям школи-інтернату та музичної школи і всім небайдужим людям, які допомогли нам морально та фінансово у той нелегкий для нас час.

Окремо хочемо подякувати працівникам «швидкої допомоги» та приймального відділення, колективу працівників операційної, реанімаційного та травматологічного відділень за врятоване життя нашої доньки Анастасії.

Спасибі вам за людяність, розуміння і підтримку. Бажаємо вам та вашим родинам миру і міцного здоров’я, щастя і благополуччя. Хай Бог береже вас від всяких бід і негараздів і дарує вам довгі роки життя.

З безмежною вдячністю до вас Олександр і Лідія Скляри, батьки.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...