Подекуди, у військкоматах області вже можна відкупитися

Поділитися новиною

на автобусній зупинці говорять, що

…  Подекуди, у військкоматах області вже можна відкупитися. Розцінки такі: від армії – 6 тисяч «на лапу», від мобілізації – 12 тисяч. Цікаво, чи доберуться подібні «заробітки» до нашого району?

… Народ нарікає на те, що серед біженців, які поселилися в районі, багато чоловіків. Виходить, що наших кидають «туди», а східняки відсиджуються тут? Хоча в Черкасах, кажуть, чоловіків-біженців відправляють назад, мовляв, воюйте, як і всі, а не відсиджуйтеся.

…Переселенцям із сходу виділяють по 200 гривень на день – такий собі прожитковий мінімум.

… Пограбували одне з місцевих кафе. Нахабні грабіжники вичистили все, навіть презервативи прихватили. А що, може, знадобляться?

… В одному із сіл району «біженці-сепаратисти» почали чіплятися до жінок. Кажуть їм: «Ваших там уб’ють, а ми вас трахать будемо». Тож жінки, не довго чекаючи, вирішили натовкти їх. У результаті в одного – струс мозку, в іншого – поламана нога. Обурені селяни кажуть, що «…зі сходу приїжджає родич до когось, так ще із собою вервечку везе. А самі ж нічого не роблять. Хай ідуть бур’яни косять, щось селу допомагають. Утекли від війни, ще й шастають тут, права свої качають!»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...