Коментар начальника КП «Гадяч-житло» Артема Гусака на лист, опублікований на 4 сторінці тижневика «Базар Медіа в Україні»

Коментар начальника КП «Гадяч-житло» Артема Гусака на лист, опублікований на 4 сторінці тижневика «Базар Медіа в Україні»

Коментар начальника КП «Гадяч-житло» Артема Гусака на лист, опублікований на 4 сторінці тижневика «Базар Медіа в Україні»

Поділитися новиною

Коментар начальника КП «Гадяч-житло» Артема Гусака на лист, опублікований на 4 сторінці тижневика «Базар Медіа в Україні» Запровадження зарплатного проекту на підприємстві має свої переваги для працівників бухгалтерії, економлячи їх робочий час. Отримання заробітної плати з використанням платіжних карток зручно і для самих працівників. Крім того, картковий зарплатний проект не потребує великих фінансових витрат. Усе це дає підставу керівникам підприємств надати перевагу у виплаті заробітної плати саме безготівковій формі перед готівковими розрахунками з каси підприємства. У районі майже всі підприємства, установи, організації перейшли на безготівкову форму      виплати заробітної плати.

Що стосується комп’ютера, наданого підприємством «Укрсиббанк». По-перше, він переданий безкоштовно, по-друге, для нашого підприємства це підтримка матеріально-технічної бази. Введення в штатний розпис підприємства посади техніка-програміста було не випадковим. Адже тільки КП «Гадяч-житло» серед усіх комунальних підприємств міста проводить нарахування вартості та оплати наданих послуг по утриманню житлового фонду міста, а це 109 житлових будинків, на «паперових носіях», тобто в звичайних канцелярських журналах. Затрати праці, час, який потрібний для виконання даної роботи, оперативність, зручність користування – головні фактори у повсякденній роботі зі споживачами. Тому було прийняте рішення про написання програмного комплексу для автоматизації роботи підприємства з ведення обліку витрат та робіт по утриманню житлового фонду міста власними силами, оскільки в «готовому вигляді» такий комплекс коштує більше 100 тис. грн. Крім цього, технік-програміст виконує роботи по обслуговуванню комп’ютерної та оргтехніки на підприємстві. До введення цієї посади підприємство, згідно договору, виплачувало за ці послуги кошти іншим виконавцям.

Ремонт кабінету коштує 24,7 тис. грн., а не 50 тис. грн., як зауважує автор. Усі витрати підтверджені кошторисною документацією. До речі, проведення ремонту було вимушеною мірою, оскільки стеля в кабінеті протікала, опалення майже не працювало, дерев’яне вікно, частково зношене, сприяло відтоку тепла з приміщення, вхідні двері прийшли в непридатність.

Секретар була звільнена за власним бажанням працівника згідно поданої заяви. Щодо кімнати в гуртожитку, то вона залишається проживати в наданій їй кімнаті гуртожитку і на даний час. Стояло питання лише про переселення її з однієї кімнати в іншу, а не виселення, оскільки дана кімната використовувалася як пункт обігріву в зимовий час та з метою уникнення переохолодження та загибелі людей (на виконання рішення районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Гадяцької РДА).

Скорочення посади майстра проводилося виходячи із ряду об’єктивних причин, головною з яких була грубість Галушка В.М. та зневажливе ставлення до людей, які зверталися до нього з проханням виконати ту чи іншу роботу. Зі слів автора про «людину на своєму місці», то слід зауважити, що навряд чи ці слова підходять саме майстру Галушку В.М. Працюючи у сфері житлово-комунального господарства тривалий час майстром, ця людина так і не навчилася говорити з людьми, розуміти їх, навіть не намагалася почути проблеми споживачів. При зверненні до нього люди лише чули грубі, а інколи й нецензурні слова у свою адресу. При скороченні посади майстра Галушку В.М. було запропоновано перейти на одну із двох вакантних посад, від яких останній відмовився, що підтверджується відповідними документами. Слід зауважити, що Галушко В.М. протягом останніх півроку є пенсіонером. Після скорочення із займаної посади людина не залишилася без засобів до існування, вона продовжує отримувати пенсію, яка є вищою від середнього розміру пенсії по Україні.

Прикро, що в нашому місті знаходяться такі «горе-писаки», які вміло поливають брудом, а для цього розуму багато не треба, та, на жаль, не вистачає сміливості підписатися під зверненням власним ім’ям, ховаючись та прикриваючись вигаданими іменами та ініціалами, бояться виступити відкрито.


Лист:

Прохання звернути увагу на наше підприємство КП «Гадяч-житло»

 

1 коментар до “Коментар начальника КП «Гадяч-житло» Артема Гусака на лист, опублікований на 4 сторінці тижневика «Базар Медіа в Україні»

  1. Тик, дійсно.., чи й не корупція, банк подарував комп’ютер, Приват весь Гадяцький район забезпечив ними, а свої працівники в такому банку сиділи за допотопними ящиками ( думаю, ясно чому). Але головне праця вашої організації, займіться вже нею, наведіть лад, просіть грошей, а не виправдовуйтесь, що економите або не маєте. Більше 20-ти років нічого не робиться. Занепад повний, в будинках ні ремонти не робляться, нічого не вдосконалюється і не замінюється ( хоча це вже з області фантастики), про дитячі майданчики вже мовчу, їх просто немає….На даний час взагалі не зрозуміло чим ви займаєтесь, які функції у вас і т.д.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...