У центр села скоро стане страшно вийти

Поділитися новиною

Доброго дня, шановна редакціє!

У кожній газеті ви друкуєте листи громадян. Після прочитаного хочеться написати самому. Я житель с. Лютенка – найбільшого, найкрасивішого, найбагатшого… Але це все в минулому. Вже десять років «господарює» у нашому селі Олександр Захлистенко. Назвати господарем язик не повертається. У центр села скоро стане страшно вийти: біля 16-квартирного будинку завиють у хащах вовки, а біля так званого будинку вчителів наші люди організували смітник. Чого там тільки немає.

І голова це бачить, їздить повз нього шість, а коли і більше разів за день. Возить свою дружину на роботу, і це, прошу зауважити, державною, не власною машиною, та й бензин куплений теж за державні кошти, а в неділю їдуть на ринок, якщо не в Гадяч, то в село. У центрі села поставили красиву альтанку, обіцяв голова, що там буде колонка (вона вже куплена, залишилось тільки пофарбувати), але її і досі не поставили. А альтанка скоро розпадеться. Невже немає 100 гривень в сільраді купити плівку та накрити? А дороги!!! На Гриневу вулицю машиною вже не проїдеш, і майже всі такі в нашому селі, а голова їх і не ремонтуватиме – немає коштів.

За десять років ким він не був: і помаранчевим, і синьо-білим, і знову треба перестроїться, ну, йому це не страшно, в нього є досвід, а не получиться – оформить інвалідність.

Є в нас і свій  «курченко» – молодий та завзятий лісничий Селюк В.І. Працює на цій посаді зовсім небагато, але багатим став. Машину придбав, якої в районі немає, євроремонти в будинку робить кожного року, бруківку виклав на тільки на подвір’ї, а пів вулиці прихватив, а в 2013 році три рази їздив на море відпочивати. Так, у Києві влада змінилася, а на місцях… Хто в шубі ходив, той і ходитиме. А так надіявся, що щось зміниться.

З повагою до вас житель с. Лютенька

5 коментарі до “У центр села скоро стане страшно вийти

  1. а ви б оце менше писали, а раз такий птрiот свого села, взяли б косу, пiшли б до сiльради и допомогу свою предложили, так сказать свою лепту внесли. почнiть с себе!!!! а гавкать як собака с печи попу не пiднимаючи, вибачте, кожен зможе! ГЕРОЙ анонiмний!!

  2. [quote name=”Евген”]а ви б оце менше писали, а раз такий птрiот свого села, взяли б косу, пiшли б до сiльради и допомогу свою предложили, так сказать свою лепту внесли. почнiть с себе!!!! а гавкать як собака с печи попу не пiднимаючи, вибачте, кожен зможе! ГЕРОЙ анонiмний!![/quote]
    Евгений, а вы наверное косите не покладая рук, и вносите лепту, и жопу рвете ради благоуствройства своей деревнигорода??? Писать надо, ибо не для кого не секрет для чего подобные люди стремяться к хоть и маленькому, но админ. ресурсу. Благоустройство улиц непосредственная обязанность глав селль- и горсоветов, а не простых людей. А то получается пользуется благами он один, а все остальные должны начинать с себя! И для жителя д. Лютенька. Власть не поменялась – поменялись лица!

  3. Евгений ви молодець що написали правду про Володимира Івановича Селюка,він зі своєю свитою вирубали и вирубують кращі ділянки лісу

  4. Евгений ви молодець що написали правду про Володимира Івановича Селюка,він зі своєю свитою вирубали и вирубують кращи ділянки лісу.

  5. [quote name=”Developper”][quote name=”Евген”]а ви б оце менше писали, а раз такий птрiот свого села, взяли б косу, пiшли б до сiльради и допомогу свою предложили, так сказать свою лепту внесли. почнiть с себе!!!! а гавкать як собака с печи попу не пiднимаючи, вибачте, кожен зможе! ГЕРОЙ анонiмний!![/quote]
    Евгений, а вы наверное косите не покладая рук, и вносите лепту, и жопу рвете ради благоуствройства своей деревнигорода??? Писать надо, ибо не для кого не секрет для чего подобные люди стремяться к хоть и маленькому, но админ. ресурсу. Благоустройство улиц непосредственная обязанность глав селль- и горсоветов, а не простых людей. А то получается пользуется благами он один, а все остальные должны начинать с себя! И для жителя д. Лютенька. Власть не поменялась – поменялись лица![/quote]
    пшол вон гамнюк

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...