Підслухані розмови

Поділитися новиною

Змінити мислення?

У редакції пролунав дзвінок. Чоловік розповідає: «6 травня, 8:30 ранку, територія Гадяцької РДА. Біля гаражів чоловік старанно миє білу Subaru нового голови районної адміністрації».

«…Ми повинні рухатися в Європу і нам потрібні зміни…Нам потрібно змінити мислення, ми повинні жити по-європейськи, а не жити старими канонами. Основна наша задача – сформувати команду професіоналів і працювати на благо району…» – О. Матюшенко.

***

Капець

«Пригнав машину на СТО, – розповідає чоловік, – потрібно було підремонтувати. Через деякий час до мене дзвонять і кажуть: «Вашу машину розбили». Получається так, що мою машину  узяв покататися майстер  і ще з собою даму взяв для романтики. В общем, докатались – машина перекинулась. Той, що був за кермом, з місця пригоди хутко зник, його супутниця зламала ногу, зараз у лікарні,  моє авто розбите…»

***

Чоловік,  голосно кричить у телефонну трубку: «Продавав недавно зерно. Поїхали з покупцем його поважить. Він же, канєшно, повіз мене на «свої» ваги, механічні. Почали важить, думаю, шось дуже мало получається. Рішив я переважить на других, електронних. Зважуєм, а там 4,5 тонни недовєс! Дурять на кожному кроці! Ні до кого вже довіри немає. А у нас у районі таких, як я, пощитайте скільки. За сезон можна нормально підлататися тільки на самих вісах. От як нєкоторі заробляють собі міліончики».

4 коментарі до “Підслухані розмови

  1. Хто б сумнівався,що Матюшенко ще та штучка,замилювать очі він уміє

  2. Матюха-професионал 😆 😆 😆 по дибилизму

  3. Хай водій свою заробітну плату відпрацьовує. Матюшенко має свій автомобіль, яким керує сам, тому водій йому не потрібен. Звісно, якщо люди дуже захочуть водія можна звільнити, але тоді він стане на біржу.

  4. [quote name=”Слава Україні!”]Хай водій свою заробітну плату відпрацьовує. Матюшенко має свій автомобіль, яким керує сам, тому водій йому не потрібен. Звісно, якщо люди дуже захочуть водія можна звільнити, але тоді він стане на біржу.[/quote]
    Да,водій льоші не потрібний,бо як він буде керувать своїм бізнесом,лишні очі і вуха йому не нужні 😆

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...