Хочеться запитати у Дяченка П.В.: де наші зароблені гроші?

Поділитися новиною

Доброго дня, шановна редакціє!

Пишу вам, бо вже дістало. Працюю в ТОВ «Гадяч сир». Ні для кого не секрет, що вже другий рік йде заборгованість по заробітній платі, хоча підприємство працює. Відпускає свою продукцію не тільки машинами, а й вагонами. Хочеться запитати у Дяченка П.В.: де наші зароблені гроші? Ви що? Знущаєтеся з людей у такий час? Всі бачать, як піднялися ціни, а нам не видали заробітну плату за лютий. Кажуть: збирайте продукцію. А комунальні платежі я також заплачу продукцією? Дитину одягну? Поки буде це знущання над людьми? Куди дивиться прокуратура, коли звітує, що в районі немає заборгованості?

Чи також має частку від керівництва ТОВ «Гадяч сир»? Дай Боже вам так жити як ми виживаємо.

Якщо найближчим часом Дяченко П.В. не розрахується з людьми, то будуть направлені колективні листи до Верховної Ради, кандидатів у президенти. Думаю, їм буде цікаво дізнатися я, яку панщину розвели регіонали на підприємстві, як порушують закони про працю, як простий завхоз керує заводом як генеральний директор, використовує людей для власних цілей, як нараховує відпустки відділ кадрів, що витворяють майстри в цехах. Про це знає всі місто, тож не соромтеся на всю Україну.

З повагою, Любов Іванівна.

2 коментарі до “Хочеться запитати у Дяченка П.В.: де наші зароблені гроші?

  1. Любовь Ивановна,ты дура если считаешь,что от Вашего Дяченка что-то зависит,теперь всё зависит от новой власти,вот договорятся возить продукцию в ЕС и всё наладится,слава матюхе! 😀 😀 😀

  2. ТОВ “Гадячсир” як не прикро, став власністю одного з соратників “сімї”. Тож про яку чесніть та порядність з працюючими може йти мова. А в сімейних “підрядах” нікого й ніколи за людей не вважали. Вихід є тільки у колективній взаємодії, зверненнях до вищих контролюючих органів та скаргах (при умові що “нова” влада є більш відповідальною.
    Прикро що наш сир чомусь їдять тільки в Росії/Європі, а чому неріалізовується в Україні це дуже велике питання ? Адже Рошен ми бачимо скрізь.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...