Звертаємось до платників податків Гадяцької ОДПІ!

Звертаємось до платників податків Гадяцької ОДПІ!

Звертаємось до платників податків Гадяцької ОДПІ!

Поділитися новиною

Звертаємось до платників податків Гадяцької ОДПІ!Останнім часом почастішали випадки неправомірних дій, вчинених невстановленими особами від імені начальника та заступників начальника Гадяцької об’єднаної державної податкової інспекції. Зокрема ці особи здійснювали дзвінки на телефони приватним підприємцям, посадовим особам суб’єктів господарювання та від імені керівників Гадяцької ОДГТІ просили надати грошові кошти, у зв’язку із приїздом перевірки. У випадку відмов, погрожували податковим тиском на підприємницьку діяльність.

Тому у випадку, коли до вас зателефонували невідомі, які під виглядом та від імені начальника та заступників начальника Гадяцької ОДПІ вимагають передачу коштів невідомим особам, поповнення рахунку мобільного зв’язку, замовляють банкет чи столик в кафе, місце в готелі та погрожують перевіркою, знайте – це шахраї.

Якщо ви та ваші рідні чи знайомі стали жертвами шахраїв, або вам стала відома будь-яка інформація про них, просимо негайно звертатися до відділу внутрішньої безпеки за адресою: м. Полтава, вул. Фрунзе, 155 (каб. 318-321) або робочим телефоном відділу 63-00-70.

Просимо надати допомогу з метою припинення неправомірних дій

Заступник начальника Гадяцької ОД ПІ Жуківець Т.М.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...