Спростування та деякі редагування до статті «Виходить, що отримувати тепло не соромно»

Поділитися новиною

У минулому номері тижневика у матеріалі  «Виходить, що отримувати тепло не соромно» була допущена помилка. В останньому абзаці у реченні «Ми зверталися в газове господарство, і юрист озвучила  цю позицію працівникам міської ради, а вони відповіли: «Яке ви маєте право вмішуватися у нашу роботу?». Малося на увазі дещо інше: «За період перебування на посаді першого заступника міського голови Гавриленка О.І. за його ініціативи, від міської ради було направлено звернення до керівництва ПАТ «Гадяч газ» про отримання інформації щодо протяжності  газових мереж на території міста з метою можливості визначення розміру плати.

На що колишній юрист (жінка) вищевказаного підприємства відповіла, що міська рада «Не має прав втручатися в господарську діяльність ПАТ «Гадячгаз».

Олена Козаченко

1 коментар до “Спростування та деякі редагування до статті «Виходить, що отримувати тепло не соромно»

  1. Якщо предмет звернення являється правочинним, то чому керівництво міської ради так спокійно проковтнуло “плювок” на свою адресу і не звернулося у встановленому порядку до Прокуратури чи суду з метою спонукання суб’єкта господарювання щодо надання органу місцевого сумоврядування іформації, яка необхідна для забезпечення виконання вимог чинного Законодавства України? Якщо ж предмет звернення являється не правочинним, то навіщо було Гавриленкові виставляти себе в якості безпорадного посміховища на сторінках газети?

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...