Ремонт під’їздів

Поділитися новиною

Справжнім дарунком до Великодня для жителів будинку №134 вул. 50 років Жовтня став ремонт під’їздів. І зробили цей подарунок працівники ПП Гадяч-житло (керівник Гусак А.В.). А виконали цю нелегку роботу Басараб Н.П., Пипа О.В, Швець О.І. (бригадир Панасенко Р.М.). Штукатурні роботи, побілку, фарбування. Робота спорилась у руках працівниць. Вони своїм відповідальним виконанням обов’язків несуть мир і спокій у родини, забезпечують умови для того, щоб наш побут був налагодженим і комфортним.

Висловлюємо щиру вдячність за те, що вміють тримати слово, гарно працювати. Хай щастить вам у всіх ваших починаннях, хай Бог дає здоров’я на довгі роки, щастя вам, вашим родинам, благополуччя і злагоди.

Від імені вдячних жителів, Юлія Конопленко.   

3 коментарі до “Ремонт під’їздів

  1. Раніше це було правилом, а зараз це як лотерея, якомусь будинку пощастило і їм зробили ремонт… У нас будинок, на жаль, черги жодного разу так і не дочекався…. Просили працівників, платили гроші за роботу , ну, і звичайно всі ж засоби купували…

  2. [quote name=”Мэри Поппинс”]Раніше це було правилом, а зараз це як лотерея, якомусь будинку пощастило і їм зробили ремонт… У нас будинок, на жаль, черги жодного разу так і не дочекався…. Просили працівників, платили гроші за роботу , ну, і звичайно всі ж засоби купували…[/quote] І де ж були кращі люди району, яких ви так розхвалюєте ( партія регіонів) ??? Чому ж вони роблячи “так багато для району” не відремонтували вам підїзд????

  3. А при чому тут Партiя регiонiв всi будинки майже на 100 % приватизованi мешканцi повиннi зрозумiти що ремонтувати прийдеться самим.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...