Питання «недобросовісних» водіїв

Питання «недобросовісних» водіїв

Питання «недобросовісних» водіїв

Поділитися новиною

Питання «недобросовісних» водіївШановна редакціє!

Скільки разів на сторінках вашої газети обговорювалися питання «недобросовісних» водіїв. Проте, як кажуть, віз і нині там! Хочу в черговий раз звернутись до громадськості. Для кого існують  правила дорожнього руху? Надсилаю 2 фото. На одному з них вантажівка, що перевозить небезпечний вантаж, спокійнісінько рухається у центр міста, обганяючи легкові авто. Це фото зроблене у Вербну неділю (13 квітня 2014 року), номер авто ВІ 4058 ХХ. (Порушення правил дорожнього руху п.26.2.)

Весь час думала, хто такі «бидло»? Нарешті збагнула – інакше, як «бидлом» таких людей не назвеш.

На другому фото чолов’яга припаркував свого джипа, переїхавши бордюр, прямісінько на газоні біля зупинки, що навпроти магазину «Горизонт» (ст.122, ч.1). Номер авто АА Питання «недобросовісних» водіїв0209 СС.

Шановні земляки! Постійно читаю на сторінках газети нарікання на роботу комунальних служб, міського голови і т.д. Можливо, критику слід почати із себе? Доки ми не навчимося правил дорожнього руху, правил поведінки у громадських місцях, зокрема громадських туалетах (вибачте за такі подробиці), доки ми будемо викидати сміття у лісах, лісосмугах чи просто на вулиці, наша країна не стане державою, яку будуть поважати у всьому світі. Схаменіться!

В. Рудченко, жителька міста

4 коментарі до “Питання «недобросовісних» водіїв

  1. И где наше ГАИ? Или они только бедняков обдирать умеют!!!

  2. У Гадяцькому районі, де 27 сільських рад АЖ 2 інспектори ДАІ. Проте і вони на виклик не зреагували, або ж просто робили це занадто довго.

  3. А де ж козаки наші ,патрулі хренові .?

  4. Бельбек, подивися 2 комент і подумай

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...