Тарас Кутовий, депутат від Полтавщини, очолив штаб Петра Порошенка ®

Тарас Кутовий, депутат від Полтавщини, очолив штаб Петра Порошенка ®

Тарас Кутовий, депутат від Полтавщини, очолив штаб Петра Порошенка ®

Поділитися новиною

Тарас Кутовий, депутат від Полтавщини, очолив штаб Петра Порошенка ®Знайомство журналістів області з керівництвом регіонального штабу  кандидата на пост Президента України Петра Порошенка відбулося минулого понеділка у Полтаві. Очолив його народний депутат України, «ударівець» Тарас Кутовий. Керівником виборчої кампанії призначено члена Президії Ради ГО «Майдан» Андрія Баранова.

Єднання двох потужних команд для підтримки спільного кандидата — це гідна відповідь складним викликам, що їх ставить час.

Уже сьогодні потрібні системні перетворення та стратегічні рішення, щоб виправити той курс, за яким країна котилася протягом останніх років. Лідер партії «УДАР» Віталій Кличко неодноразового говорив про те, що на вибори повинен іти єдиний кандидат від демократичних сил, щоб зайвий раз не розділяти суспільство. Ці заяви  втілилися у життя наприкінці березня, коли Віталій Кличко заявив про підтримку Петра Порошенка — кандидата, який має найбільшу підтримку поміж громадян України. Дві потужні команди дійшли згоди працювати разом заради результату, бо там, де йдеться про інтереси держави, особисті амбіції мають бути відкинуті на другий план.

– Сьогодні Україна потребує легітимного Президента, якого буде обрано у найкоротші терміни і який матиме реальну підтримку більшості українців. Саме задля досягнення спільного результату об’єдналися команда партії «УДАР» та «Солідарності». Це потрібно для того, щоб ми нарешті зупинили ті ганебні процеси, які досі відбуваються в державі, щоб ми почали жити по-новому, бо саме за це стояв майдан, – відзначив керівник штабу Тарас Кутовий.

Він висловив сподівання, що інші демократичні кандидати усвідомлять: розпорошення сил грає зараз винятково на руку тим, хто не бажає бачити Україну єдиною і суверенною. Отримавши перемогу в першому турі, вдасться зекономити дорогоцінний час, який варто використати для початку розбудови нової вертикалі влади, що діятиме в інтересах народу.

– З часів Ярослава Мудрого вперше в Україні два потужних, найрейтинговіших українських політики об’єднали свої зусилля заради розбудови країни, заради подолання великої зовнішньої та внутрішньої небезпеки, яка ставить під загрозу сам факт існування держави, – відзначив під час прес-конференції керівник виборчої кампанії Андрій Баранов. – Петро Порошенко та Віталій Кличко об’єдналися в одну потужну силу, що лідирує у рейтингу народної довіри. Кандидат, якого підтримує наша команда, за оцінками центру Разумкова, підтримує понад 42% громадян. Країна якнайшвидше повинна отримати легітимного, всенародно обраного Президента, щоб пришвидшити вихід із безпекової, політичної та економічної криз, які межують із катастрофою.

Через те країна потребує системних змін, у тому числі в галузі державного управління. Місцеві органи влади повинні мати більше повноважень, а громада отримає механізм безпосереднього впливу на призначення чиновників. Це стане можливим завдяки створенню виконкомів при місцевих радах, тобто керівні функції матимуть ті, кому висловили довіру люди. Це, а також бачення безпекової політики країни, антикорупційний блок реформ, механізми розвитку  конкурентоспроможної економіки — ідеї, навколо яких об’єдналися дві політичні сили та готові почати їх втілення вже наступного дня після перемоги.

Оксана Солодовнікова

4 коментарі до “Тарас Кутовий, депутат від Полтавщини, очолив штаб Петра Порошенка ®

  1. ждите новой власти в лице В.Нижника,этот глупее Матюшенка.Смотрите в Гадяче:”Тупой и ещё тупее” 😥

  2. Без отмашки из США на Украине никого не выберут, ведь это их представитель во время недавнего визита так вальяжно раскинулся в кресле президента страны А Порошенко лишь очередная марионетка в руках этих господ, которые уже развалили Украину А страдает как всегда простой народ!

  3. История повторяется, если люди ее забывают. Особенно печальны последствия того, что народ не помнит событий совсем недавнего прошлого.Это случилось совсем недавно. Всего пять лет назад.
    Давайте вспомним, как те, кто сегодня громко кричит о целостности Украины, по указке Запада передали Румынии шельф острова Змеиный.
    Между прочим, наполненный месторождениями природного газа…
    Президентом был Виктор Ющенко – он уже давно в политическом небытие. А вот остальные «герои Украины» продолжают бороться за голоса избирателей. Состав правительства Украины на момент принятия решения международным судом
    – Тимошенко Ю.В.— Премьер-министр Украины
    – Турчинов А.В.— Первый вице-премьер-министр Украины
    – Порошенко П.А.— Министр иностранных дел Украины
    Кстати, а вы не задумывались о том, почему именно те политики, кто прямо или косвенно причастен к передаче части украинской территории Румынии (читай США), вновь вспыли в мутной волне очередной смуты на Украине?

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...