Підбито підсумки роботи управління Пенсійного фонду України в Гадяцькому районі за перший квартал 2014 року

Підбито підсумки роботи управління Пенсійного фонду України в Гадяцькому районі за перший квартал 2014 року

Підбито підсумки роботи управління Пенсійного фонду України в Гадяцькому районі за перший квартал 2014 року

Поділитися новиною

Підбито підсумки роботи управління Пенсійного фонду України в Гадяцькому районі за перший квартал 2014 рокуЗа перший квартал 2014 року управлінням Пенсійного фонду України в Гадяцькому районі своєчасно та в повному обсязі забезпечено виплату пенсій і грошової допомоги.

За перший квартал 2014 року до бюджету управління Пенсійного фонду України в Гадяцькому районі з усіх джерел фінансування на виплату пенсій та допомог надійшло 74229,3 тис. грн., що на 2293,1 тис. грн. більше, ніж за відповідний період минулого року. План власних надходжень виконано на 113,9%. При плані 202,4 тис. грн., фактично надійшло коштів 230,6 тис. грн.

Із початку року органами Фонду забезпечено своєчасне та в повному обсязі фінансування пенсій та грошової допомоги з урахуванням підвищень 17687 пенсіонерам району. Станом на 1 квітня 2014 року призначено 218 нових пенсій та проведено 254 індивідуальних перерахунки, проведені перерахунки 122 пенсіонерам з урахуванням нового показника заробітної плати.

У квітні поточного року фінансування розпочалося своєчасно, відповідно до визначених законодавством термінів з четвертого числа місяця.

Відповідно до статті 47 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» пенсія виплачується щомісяця організаціями, що здійснюють виплату і доставку пенсій, у строк не пізніше 25 числа місяця, за який виплачується пенсія. У районі виплата пенсій здійснюється через 1 центральне, 26 сільських поштових відділень та 8 банківських установ («ПриватБанк», «Ощадбанк», АППБ «Аваль», «Полтава-банк», КБ «Фінанси і кредит», «Укрсиббанк», «Мегабанк», КБ «Надра»).

Протягом першого кварталу поточного року робота управління Пенсійного фонду України  в Гадяцькому районі спрямовувалася на реалізацію положень Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції», актів Президента України та Кабінету Міністрів України з питань боротьби з корупцією та інших документів  антикорупційного спрямування.

В. Товстий, начальник управління

LIVE OFFLINE
track image
Loading...