Обленерго повідомляє

Обленерго повідомляє

Обленерго повідомляє

Поділитися новиною

Обленерго повідомляєШановні споживачі!

Електроенергія – незамінний помічник сучасної людини. Але, приносячи велику користь людям, струм таїть смертельну небезпеку для тих, хто порушує правила поведінки поблизу енергооб’єктів.

Попереджаємо вас про необхідність дотримання заходів безпеки, недопустимість наближення до проводів ліній електропередач. Спроби самостійного проникнення в електроустановки можуть призвести до ураження електричним струмом.

Можливість цього посилюється тим, що електроенергія не має зовнішніх ознак, і, як правило, людина без спеціальних приладів не може завчасно виявити небезпеку, що їй загрожує. Нагадуємо, що в охоронній зоні ліній електропередач без погодження з енергопостачальною компанією забороняється виконувати розвантажувально-завантажувальні та земляні роботи.

Переконливо просимо вас бути обережними під час перебування в охоронній зоні ліній електропередач і поблизу трансформаторних підстанцій. Про випадки несанкціонованого проникнення на ці об’єкти, виявлення пошкоджень електрообладнання невідкладно повідомте диспетчера Гадяцької філії ПАТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» за телефонами: 2-16-65 або 5-99-22.

Запам’ятайте, категорично забороняється:

– робити накиди на дроти повітряних ліній;

– залазити на опори повітряних ліній, приставляти до них драбини та інші предмети;

– проникати за огорожу, всередину чи на дах підстанцій, відкривати дверці електрощитів.

Особливу увагу слід приділяти дітям. Не залишайте їх без догляду, повсякчас проводьте з ними роз’яснювальні бесіди. До летальних наслідків можуть призвести ігри поблизу повітряних ліній електропередач і трансформаторних підстанцій.

Батьки, ви дали дитині життя – навчіть її жити безпечно!

Адміністрація Гадяцької філії ПАТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО».

LIVE OFFLINE
track image
Loading...