У відповідь

Поділитися новиною

Шановна  редакціє!

Я вважаю, що маю право дати дуже стислу відповідь на анонімний лист невідомого автора («БМ» №10 від 13.03.2014).

І ось чому. Якщо неважливо, кого і за що ображають та звинувачують, не навівши при цьому конкретних доказів та підтверджуючих фактів, – становиться сумно. Адже такі речі збуджують суспільство, викликаючи плітки, нереальні оцінки та враження.

 Наслідки ми бачимо, коли майже вся інформація перекручується для росіян та частини українців проти нашої держави.

Виникає запитання, а чи порядна та особа, яка свідомо пише на домислах. Досить лише того, що автор нібито впевнено пише (дослівно): «…мене особисто змушував вступати в Партію регіонів В.Ю. Тарасенко» Якщо це правда, то чому ж не названо хоча б те, коли і в який спосіб примушував?

Мене з приводу цього турбує одне: доки ми не почнемо оцінювати один одного по реально здійснених справах, поважати один одного – буде важко побудувати цивілізовану і демократичну державу.

З повагою, Віталій Юрійович Тарасенко

8 коментарі до “У відповідь

  1. “Дорогій редакції” слід ретельніше аналізувати матеріали, які пропонуються для друку та не приймати до уваги неперевірені анонімні опуси. Відписки: “Редакція не завжди поділяє погляди авторів” та “Відповідальніс ть за достовірність несе автор публікації…” не можуть бути гарантією авторитету “редакції” в подальшому навіть виходячи з того, що невстановлених авторів (анонімів) ніхто шукати й не буде, а до “редакції”, яка опублікувала образливий пасквіль з елементами відвертої брехні запитання виникають, і далеко не на всі з них ще недавно шановний “шеф-редактор” знайде аргументовані відповіді. Робіть висновки.
    PS: “Гадяцький вісник” для вас вже став реальним конкурентом.

  2. Добрий день, шановний Хам! Дякуємо за коментра, але людина, яка сама ховається за вигаданими ніками, навряд чи може робити зауваження колективу редакції з приводу анонімності листів. А що стосується правди чи неправди, кожна людина має висловити думку. А яка вона буде – то вже інше питання. І, до речі, листи чи дзвінки, які надходять в редакцію – є найціннйшим матеріалом для газети.
    P.S.І щодо конкуренції, то редакція “Базар Медіа в Україні” її вітає. В цивілізованому світі – це нормальне явище. А якщо хтось і мріяв, щоб тижневик став маріонеткою в чиїхось руках – марна справа.

  3. [quote name=”Базар Медіа в Україн”]Добрий день, шановний Хам! Дякуємо за коментра, але людина, яка сама ховається за вигаданими ніками, навряд чи може робити зауваження колективу редакції з приводу анонімності листів. А що стосується правди чи неправди, кожна людина має висловити думку. А яка вона буде – то вже інше питання. І, до речі, листи чи дзвінки, які надходять в редакцію – є найціннйшим матеріалом для газети.
    P.S.І щодо конкуренції, то редакція “Базар Медіа в Україні” її вітає. В цивілізованому світі – це нормальне явище. А якщо хтось і мріяв, щоб тижневик став маріонеткою в чиїхось руках – марна справа.[/quote]

    “ХАМ” – це не вигаданий НІК щоб від когось ховатись, а абревіатура. В тому разі, якщо в когось із редколегії дійсно виникне бажання в особистому спілкуванні зі мною особисто чи по телефону – повідомте про це в коментарях і ми домовимось про зустріч (якщо у автора – “Анастасії” вистачить сміливості, то запросіть і її (його), Маю честь! ХАМ.

  4. Ой,Вітасю-сидів би ти лучче в травматології, носили б тобі коньяки в торбаж, був би ти авторитетним доктором… А так-всі знають що Тарасенко В.Ю.-це той чоловічок без сумління, гордості, честі, що якусь дрібну посаду якогось відділу купив , зрадивши виборців, продавши совість..І після зради не захотів поступитися вже не своїм місцем по списку “Батьківщини” у районній раді, бо дуже ж хоцця бути важним депутатом… А потім 4 роки за вказівкою бесєди закривав лікарні, ФАПи , посилав підлеглих на антимайдани, був по факту регіАналом, старанно підтакував і з усім погожувався щоб тільки бути “при владі”… Гидко. Негідно . Ганьба.

  5. Не тіште себе ілюзіями, Гадяцький вісник НІКОЛИ не стане реальним конкурентом Базар медіа!!! Подивимося як ви існуватимете якщо бюджетників не будуть змушувати передплачувати Гадяцький вісник! Чи багато буде у вас прихильників?

  6. [quote name=”Василий”]Не тіште себе ілюзіями, Гадяцький вісник НІКОЛИ не стане реальним конкурентом Базар медіа!!! Подивимося як ви існуватимете якщо бюджетників не будуть змушувати передплачувати Гадяцький вісник! Чи багато буде у вас прихильників?[/quote]
    Василію. А коли ти останній раз бачив “Гадяцький віснтник”? І чи ти знаєш хто там головний редактор”

  7. Шановний/а Хам!! Зараз вісник нікчемна пародія на газету “Базар Медіа”. А взагалі ти не ХАМ а ГАМ ))) думаю ти розумієш про що я…

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...