Добрий день, шановна редакціє!

Поділитися новиною

У попередньому номері газети прочитав лист невідомої щодо роботи відділу праці та соц. захисту і особисто керівника Тарасенко В.Ю. Обурило мене це звернення до краю! По перше, це анонімка або заказний лист! Я впевнений, що людина, яка пише правду, не боїться нічого і не скриває своє ім’я. Так пишуть наклепи! Хочу відповісти їй та подібним! Не знаєш – не пиши, тим паче якщо недостатньо здорового глузду! Мене зовуть Ігор Бойко, проживаю у Гадячі. 22 роки – інвалід І групи на візку, спинальник. І усі ці роки , починаючи з лікарні, дуже добре знаю Віталія Юрієвича.

Мені 56 років. За роки інвалідності пройшов багато. І помирав, і лежав по 2-4 місяці у травматології, і маю багато друзів-інвалідів. Звертаюся від себе особисто та друзів, серед яких і інваліди-спортсмени! І повірте – ніколи Тарасенко не був непрофесійним! Особисто мене він рятував не один раз, завжди був уважним, вмів вислухати і допомогти!     Дописувачці вочевидь ця політика за…ла так мізки, що вона забула про професійність не тільки Тарасенка, а й інших представників влади нашого міста. Не важливо – до якої партії чи у яку партію переходить людина – важливо, щоб вона була ЛЮДИНОЮ!   Віталій Юрієвич не так вже й давно працює на даній посаді, але за ці роки набагато покращало соціальне забезпечення. На протязі тижня по заявці ремонтуються чи замінюються зап.частини електроколясок. Отримати нову коляску стало можливим за місяць. Усе, що потрібно інвалідам, тепер непотрібно шукати чи купувати за неймовірні ціни, усе на протязі місяця і безкоштовно. Стало можливе відвідування працівниками і особисто Тарасенком інвалідів на дому. Доставка інвалідів у любе місце спец. машиною  (у лікарню, на концерт, автостанцію і навіть у інше місто) – безкоштовно. З’явилися  майже усюди пандуси, навіть у банках. З любого питання можна звернутися особисто до Віталія Юрієвича за телефоном.  До речі, те ж саме стосується і нашого мера Савченко Т.М. З  любих питань завжди вислухає і допоможе. Навіть у лікарні чи на дому відвідає. Не дивлячись на брак времені – сама приїде, побалака, подивиться та допоможе. Отже,  ніж писати такі анонімки абсурдні, треба добре розбиратися у людях, та й самому бути добрим та уважним, а не склочником. Не судити людину за політичною приналежністю – це і єсть ДЕМОКРАТІЯ!      

З повагою інвалід І групи Бойко та  Нехаєнко. Вул. Тельмана, 133/60

3 коментарі до “Добрий день, шановна редакціє!

  1. “Дорогій редакції” слід ретельніше аналізувати матеріали, які пропонуються для друку та не приймати до уваги неперевірені анонімні опуси. Відписки: “Редакція не завжди поділяє погляди авторів” та “Відповідальність за достовірність несе автор публікації…” не можуть бути гарантією авторитету “редакції” в подальшому навіть виходячи з того, що невстановлених авторів (анонімів) ніхто шукати й не буде, а до “редакції”, яка опублікувала образливий пасквіль з елементами відвертої брехні запитання виникають, і далеко не на всі з них ще недавно шановний “шеф-редактор” знайде аргументовані відповіді. Робіть висновки.
    PS: “Гадяцький вісник” для вас вже став реальним конкурентом.

  2. Чуєш, “ХАМ”, ти так вичурно-по чиновницьки, більше не пиши, бо зразу видно що то альона глюк ображена ,мабуть, пише. А Тарасенко ж таки падлючий тушка-люстрації не пройде! Продавший однажди….

  3. Не знаю як Вам шановні Нехаєнко та Бойко, а мені бекоштовну спец. машину предоставив Територіальний центр. а саме Тригуб Володимир Анатолійович, за що я йому дуже вдячний. А щодо пандусів, то одиниці з них відповідають нормі. Наприклад Аптека, що знаходиться напроти управління соціального захисту поставила пандус на який не заїдить жоден інвалід-візочник. Куди ж дивиться Віталій Юрійович????

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...