Лист у редакцію

Поділитися новиною

Сьогодні люди не витримують відкритого цинічного нахабства російських імперіалістів, а вони не сьогоднішні, у них це в генах, всі війни, голодомори, репресії, поневолення непокірних народів від Чукотки, Японії, Фінляндії, Європи, Середньої Азії, «полізли» навіть в Афганістан, де люди нормально жили, і все це робили під виглядом «спасителів» своїх громадян. А скільки ще є серед нас, що їх підтримують? Усім нам потрібно допомагати і молитися, що, може, з Божою поміччю при новій владі, коли доведений до відчаю народ, щось получиться. Хоч буде вкрай важко, корупція могутня, лже-патріоти, що «піднялися» в бюджеті, ждуть Януковича, Путіна, як ангелів.

Такої підтримки і прославляння Партії регіонів, як у Гадячі, не було навіть на сході і півдні: галасливі крики на площах, концерти, від яких глухли, плакати «Гадяч з вами» у Києві, Полтаві, у той час, коли проливалася кров на Майдані. На ці шоу витрачалися баснословні кошти, а на яких машинах наші районні чини їздять, а скільки витрачається бензину, а які природні угіддя встигли вихватити? Схаменіться: життя надто коротке, у могилу ще ніхто нічого з собою не взяв. А яка доля ваших дітей буде?

На превеликий жаль, ще є багато людей старшого покоління,та й тих, що підгодовувалися з державного корита, і в Гадячі, і на Сході, і в Криму кричать: «Росія!» Та ніхто не проти російського прекрасного народу, його мови, пісні. Ми проти вікової загарбницької імперіалістичної влади, яка на сьогодні предстала перед світом в повному обсязі. А для тих, хто кричить «Росія!», раджу їхати туди жити, а жити на Україні, на отакій Богом даній землі, унікальній природі, з такими прекрасними трудолюбивими людьми і підтримувати Путіна, Януковича, схаменіться! Нам потрібно об’єднатися, порозумітися, поріднитися, поділитися, мобілізуватися, як це було в роки Великої Вітчизняної війни і після неї, свідком якої я був.

О. Клочан, ветеран війни і праці, почесний громадянин м. Гадяча

8 коментарі до “Лист у редакцію

  1. Добрий день!

    “На превеликий жаль, ще є багато людей старшого покоління,та й тих, що підгодовувалися з державного корита, і в Гадячі, і на Сході, і в Криму кричать: «Росія!» Та ніхто не проти російського прекрасного народу, його мови, пісні. Ми проти вікової загарбницької імперіалістичної влади, яка на сьогодні предстала перед світом в повному обсязі. А для тих, хто кричить «Росія!», раджу їхати туди жити, а жити на Україні, на отакій Богом даній землі, унікальній природі, з такими прекрасними трудолюбивими людьми.”

    Скажiть,будь ласка,а як Ви вiдноситесь до дiй Яроша,Музычка,бандитiв(бенедерiвцiв) з УПА?Що Вы про цих падлюк нiчого не пишете?!У Вас якась русофобiя розвилась!

  2. [quote name=”Сергiй”]Добрий день!
    Скажiть,будь ласка,а як Ви вiдноситесь до дiй Яроша,Музычка,бандитiв(бенедерiвцiв) з УПА?Що Вы про цих падлюк нiчого не пишете?!У Вас якась русофобiя розвилась![/quote]

    Підтримую Сергія.
    Чим нова влада краща за стару!? Ярош і Музичко – національні герої, а Добкіна и Кернеса намагаються посадити. Ось Вам і правосуддя.

  3. Зараз тільки Правий Сектор –Єдина організація яка реально може протистояти військовій агресіі Росіі. Для мене бандити це ті які зараз грають на стороні Росіі –Турчинов, Аваков і інші. Росіяни квітів нам не привезуть. Вони привезуть Цхінвал, Придністров”я . і інші біди.

  4. [quote name=”Ботвина Андрій”]Зараз тільки Правий Сектор –Єдина організація яка реально може протистояти військовій агресіі Росіі. Для мене бандити це ті які зараз грають на стороні Росіі –Турчинов, Аваков і інші. Росіяни квітів нам не привезуть. Вони привезуть Цхінвал, Придністров”я . і інші біди.[/quote]

    А за що вам росiяни повиннi квiти привезти?!Звiдки ви чули про вiйськовi агресii Росii?!
    Крим пiшов вiд нас з великим бажанням(не захотiли оставатися з ” бандитами, які зараз грають на стороні Росіі –Турчинов, Аваков і інші),а ви все за Правий сектор…за бандитiв…Схiднi регiони також в скорому щось будуть вирiшувати по цьому питанню…Не потрiбна нам така ненька-Украiна!!! З БЕНДЕРАМИ ЖИТТЯ не БУДЕ!!!

  5. ” Вони привезуть Цхінвал, Придністров”я . і інші біди.”
    Я промовчу… але Цхінвал-зараз самi щасливi!!!(де Саакашвiлi?!) Придністров”я- cамi хочуть до Росii!!! “і інші біди”…назвiть?!

  6. А Ви, Сергій , рівень життя в Придністров”і бачили? В них навіть мобільний телефон- рідкість. Я вже не говорю про різницю в рівні життя між Росією і Європою.

  7. Шановна редакція! Нагадайте мені, будь ласка, коли ви опублікували статтю , в якій говорилось що гроші на ремонт доріг Гадяччини є? Мені цікаво чому й досі не ремонтують доріг? Зима ще не закінчилась чи гроші вже десь “висохли від жари” .

  8. [quote name=”Ботвина Андрій”]А Ви, Сергій , рівень життя в Придністров”і бачили? В них навіть мобільний телефон- рідкість. Я вже не говорю про різницю в рівні життя між Росією і Європою.[/quote]
    А я про це i намагаюсь сказати-рiвень життя вiдстав на декiлька десяткiв рокiв в Приднiстров’i.Але ж вони хотять бути з Росiянами!Тож будьмо далекозорi-не потрiбно винити всих нiкого,в першу чергу розберемося в собi,в нашiй краiнi.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...