Дзвінок у редакцію

Поділитися новиною

«…Дивлюся з вікна – приїхала ліктьова вишка, добралися до стовпа з ліхтарем. Світила в нас у дворі, на 50 років Жовтня, лампочка гарна – усе видно було. Приїхали якісь і поміняли її на слабшу.  Зразу дзвонила на всі телефони у міську раду, навіть у раду ветеранів – ніде трубки не беруть! Тоді у «Комунсервіс». Там сказали, що це не вони. Де шукати винного і чого так?»

P.S. Редакція вирішила допомогти у вирішенні цього питання. Передзвонили у РЕМ, і нам повідомили, що того дня, а саме 6 березня, їхня вишка не виїжджала. Залишилася організація «Промприлад». Директор підприємства Віктор Власенко пояснив, що того дня відбулася планова заміна лампочок на енергозберігаючі.

***

Пенсіонер Михайло Петрович Голуб, с. Соснівка:

«Скажіть, хто контролює ріст цін на молоко? Щось за дурня виходить! До 1.03  брали по 2,50, з  1.03 – по 4,00, 5.03. – по 3,00, 6.03 –  знову по 2,50. Приїжджають до нас із «Гадячсиру», Миргорода, Липової Долини… Хто ними командує? І хто регулює ціни на молоко?»

Від редакції: це питання є одним із найболючіших не лише в нашому районі, а й в інших областях. Щоб вивчити його, потрібен час і коментарі спеціалістів, тому ми обіцяємо взяти «молочну проблему» до уваги і в одному з найближчих номерів тижневика висвітлити цю тему.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...