Google додала нові провідні опції до сервісу “Мапи”

Поділитися новиною

27 березня, на офіційному блозі Гугл з’явилося оголошення щодо впровадження нового функціоналу до картографічного сервісу. Зокрема, відтепер вони надаватимуть більш детальну інформацію за допомогою Google AI. Йдеться про фотоконтент та відгуки відносно тих чи інших вподобань користувачів у межах конкретних міст. Також, під час подорожей, можна відволікатися на слоти Eldorado casino, які пропонуються цілодобово та у безкоштовному режимі.

Що вмітиме Гугл-мапа завдяки ШІ

Згідно з заявою Google, популярний сервіс з мапами матиме змогу спростити пошук натхнення, обмін рекомендаціями та додати справжнє відчуття локації перед її відвідуванням. Стосовно рекомендацій, покращується пошук переліку, дані для якого беруться з відповідних сайтів або Гугл-спільноти у межах окремих міст Америки та Канади. На прикладі, це працює наступним чином:

  • Людина вирішила відвідати Нью-Йорк;
  • Потрібно відшукати місто на карті та провести пальцем вгору;
  • Далі, відчиниться перелік порад від місцевих мешканців, або “професійних” подорожувальників.

Анонсується, що вже цього тижня люди почнуть знайомство з відповідними переліками у більш ніж 40 містах США та Канади. Щобільше, завдяки ШІ-функціям, клієнти ресторану матимуть можливість ідентифікувати окремі продукти. Окремо, Мапи “відзвітують” про: ціну продукту, його доступність у регіоні та відповідність дієтичним обмеженням.

Додаткові переваги нових функцій Google Maps

Серед яскравих інновацій від Гугл знаходиться і кілька корисних добірок з рекомендаціями. Це локації, що розподілені по категоріях: найпопулярніші, “тенденції” та “дорогоцінні камені”. Зокрема, у кожному осередку виділено лише популярні місця, які слід відвідати під час мандрівки містом.

Також, люди матимуть можливість створювати власні переліки з ранжування найкращих локацій, згідно з вподобаннями. Тобто, окремо можна вибрати порядок відображення місць та, навіть під’єднатися до вмісту соцмереж. І наостанок, користувачі можуть очікувати на появу оновленого дизайну “Мап”. А, щодо додавання опцій до смартфонів, Гугл каже, що воно відбудеться пізніше цього місяця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

LIVE OFFLINE
track image
Loading...