Порівняння двох “Голіафів”, або що краще: Android чи iOS

Поділитися новиною

Безліч людей, які шукають новий смартфон вдаються в питання “яка операційна система є кращою: Андроїд чи iOS. 26 березня, видання mediacom представило кілька важливих аспектів, що відрізняють ці обидві системи. При цьому, згідно з цим дослідження, людям доведеться обирати певний варіант згідно з власними вподобаннями. Але, якщо потрібно відволіктися, наприклад запустивши ЕльСлот з демо-слотами, легше за все це буде зробити на Андроїді.

Головні проблеми двох різних “операційок”

Буквально у кожному огляді, де перелічують відмінності між Андроїд та iOS, фігурує аспект свободи кастомізації. Це видно на прикладі звичайного пошуку додатків або інших файлів у пам’яті смартфона. Також, згідно з думками багатьох користувачів, різницю можливо побачити у таких нюансах:

  • Гаджети, що працюють на Андроїді, мають більший обсяг застосунків завдяки каталогу Гугл;
  • Більшість мобільних додатків мають більшу гнучкість під час використання;
  • iOS набагато важче засвоїти, ніж Андроїд. Люди вказують, що остання система є більш інтуїтивно зрозумілою.

Щодо загальних переваг та недоліків, варто зазначити, що обидві системи мають різні параметри. Тому, обирати потрібний варіант варто, спираючись на власні потреби. Щобільше, треба пам’ятати – iOS проста та безпечна “начинка”, що об’єднує лише гаджети Apple, а Андроїд – відкрита “операційка”, яка має безліч налаштувань та під’єднується до будь-яких пристроїв.

Які аргументи є на користь Android

Хоча пристрої від Епл позиціюються, як якісні продукти, вони не завжди відповідають вимогам сучасного життя або роботи. Наприклад, відчувається різниця між розмірами екранів гаджетів Андроїд та iOS. Перші мають набагато більше дисплеїв з різною діагоналлю, ніж другі.

Окремо, Андроїд-смартфони краще інтегруються с різними додатками Гугл. А ще, ці гаджети мають більш універсальні камери та кращу систему сповіщень. І наостанок, відкрита система має більший буфер обміну клавіатури, що поліпшує продуктивність.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

LIVE OFFLINE
track image
Loading...