Компанія Apple повела щорічну презентацію нових гаджетів

Поділитися новиною

Вже багато років корпорація Apple знаходиться в авангарді технологічних досягнень та вже привчила весь світ до того, що вересень є своєрідним звітним періодом, коли у світ виходять нові моделі IPhone. Цього року дійсно було, що показати – розумні годинники, оновлені операційні системи, проте найбільше глядачі чекали не їх.

Iphone 15 у центрі уваги

Звичайно ж, головною окрасою презентації став довгоочікуваний IPhone 15 серії, про який в останні місяці з’явилося все більше чуток. В плані технічних характеристик це ще потужніший смартфон, який дозволить знімати якісніше відео, обробляти ще більше задач одночасно, а окрім робочих функцій дозволить приділи час розвагам, граючи в в мобільні ігри або азартні розваги від ПМ Казино завдяки сучасному процесу A 17 Pro на моделях Pro та Pro Max.

Треба зазначити, що найобговорюваніша тема останніх місяців підтвердилась – так, новий IPhone відтепер дійсно матиме новий зарядний пристрій версії USB-C. Це вимога Євросоюзу, за якої вся техніка в Європі до 2024 року має перейти на єдиний стандарт зарядних пристроїв. Всього нова лінійка смартфонів складатиметься з 4 нових пристроїв:

  • Власне IPhone 15;
  • IPhone 15 Plus;
  • IPhone 15 Pro;
  • IPhone 15 Pro Max.

Моделі розташовані за зростанням потужності та технічних характеристик.

Базові моделі мають той самий розмір екрана, що і попередній IPhone, проте нові гаджети зустрічають оновленим дизайном, матовою задньою панеллю та нову систему камер. 

Особливості моделей Pro і Pro Max

Традиційними супутниками базових моделей нових IPhone стали дві більш потужних моделі, які насамперед відрізняються новим процесором. Також “старші брати” можуть похизуватися новими корпусами з титану, які при цьому ніяк не впливають їх вагу. Виробники наголошують, що титан той самий, що використовувався на марсоході Rover.

Оновлений зарядний роз’єм у цих моделях має ще більшу швидкість передачі даних, а також на зміну боковій “гойдалці”, за допомогою якої IPhone можна було перевести у безшумний режим, збоку тепер розташована action button, вона налаштовується персонально та може виконувати одразу декілька функцій.

Особливу увагу розробники приділили можливостям нового процесу, що має сподобатися шанувальникам комп’ютерних ігор. Нові IPhone можуть похизуватися трасуванням променів, а це означає, що графіка в іграх цілком може конкурувати із сучасними консолями Playstation або Xbox, а до виходу вже готуються адаптації відомих ігрових хітів.

Попри те, що напередодні презентації ширились чутки про підвищення ціни на нові гаджети, вона залишилась старою – усі чотири моделі анонсовано у діапазоні між 799$ до 1199$. У продажі нові IPhone мають з’явитися вже із 22 вересня.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...