Види професійного захисту для слуху: навушники, беруші

Поділитися новиною

Першочерговим завданням на виробництві з підвищеним рівнем шуму є захист органів слуху працівників. Це необхідно для збереження їхнього здоров’я та гарного самопочуття. Промисловий шум особливо небезпечний для людей, тому, якщо рівень гучності неможливо знизити інженерними методами, використовують професійний захист для слуху.

Коли необхідно використовувати захисні засоби для органів слуху

Гучний шум негативно впливає на нервові закінчення внутрішнього вуха, які відповідають за чутливість слуху. Відновити їх потім неможливо. Що частіше людина перебуває в шумному середовищі, то більш серйозними є наслідки.

Органи слуху необхідно захищати в таких випадках:

  • часте перебування на виробництві з підвищеним рівнем шуму;
  • користування електроінструментом та іншими установками, що гучно працюють;
  • рівень шуму на робочому місці понад 85 дБ.

Найчастіше спеціалізовані засоби для захисту органів слуху використовують на промисловому виробництві, будівельних майданчиках, у концертних залах, аеропортах, під час автоперегонів і військових операцій тощо.

В інтернет-магазині Consafety можна придбати захист органів слуху для різних сфер діяльності. Уся продукція відповідає необхідним стандартам та вимогам безпеки.

Різновиди професійного захисту органів слуху

Умовно всі засоби захисту органів слуху можна поділити на два різновиди:

  • Беруші — маленькі вставки, які щільно закривають зовнішній слуховий прохід. Їх часто беруть із собою в мандрівки. Крім того, бувають тактичні беруші, які допомагають військовим захистити слух під час стрілянини.
  • Навушники — пристрій, який захищає вуха від шуму завдяки створенню герметичного ущільнення навколо зовнішнього вуха. Навушники мають дугу для зручного носіння на голові.

Обидва варіанти добре допомагають захиститися від надмірного шуму. Який із них вибрати, залежить від індивідуальних потреб та особливостей.

Де придбати професійний захист для слуху

В інтернет-магазині Consafety представлено широкий вибір засобів індивідуального захисту для органів слуху від надійних брендів Portwest і 3M. В асортименті:

  • Багаторазові беруші — забезпечують надійний звукозахист, виготовлені з гіпоалергенних матеріалів. Не спричиняють дискомфорту та можуть використовуватися повторно.
  • Шумозахисні навушники — мають унікальну технологію шумопоглинання, завдяки чому їх можна використовувати в умовах постійного гучного шуму.
  • Світловідбивні навушники робочі — виріб фіксується на касці. Навушники не тільки захищають від шуму, а й поліпшують видимість працівника.
  • Класичні навушники від шуму — виріб для захисту органів слуху, який забезпечує надійний шумозахист.
  • Протишумові вставки — додатковий елемент, який кріпиться до шолома чи навушників, має мотузки для зручної експлуатації.

У магазині Consafety також можна придбати диспенсер для зберігання протишумових вставок і гігієнічні набори для догляду за навушниками.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...