Найпоширеніші розміри та види жіночої білизни

Поділитися новиною

Спідня білизна – це найособистіша та найінтимніша річ в гардеробі будь-якої жінки. Жіноча білизна є частиною щоденного лука, може бути лаконічною та максимально простою або розкішною та спокусливою, але замінити її не може ніщо. Який саме стиль обрати – справа смаку, виду одягу та обставин. А ми розкажемо про найактуальніші моделі сучасного спіднього. 

Яка є білизна для жінок?

Ви ж знаєте, що існує багато видів нижньої білизни, крім трусиків та ліфчиків. Це й боді, топи, топи-бралети, комбінації, пеньюари, одяг для сну, сексуальні комплекти різного штибу, підв’язки, пояси тощо. Але ми зосередимося на більш повсякденних варіантах, щоб описати їхнє різноманіття. 

Трусики жіночі: види та моделі

Це не розповідь про те, які труси краще носити жінкам. Це про вибір, розмаїття та зручність. Якісна жіноча білизна в першу чергу дарує комфорт, тому правильний підбір моделі і розміру є базовими установками. 

Загалом усі моделі можна поділити на три групи, в залежності від бічної планки: міні (вона найтонша), міді (середня), максі (широка).

Більш детальна класифікація: 

  • сліпи – найкомфортніші, класичні закриті. Сідниці повністю покриті тканиною, хоча й мають досить високий бічний виріз. Можуть мати будь-яку посадку – від заниженої до високої;
  • шорти – однакова довжина по всьому виробу, мають вигляд коротеньких шортиків;
  • хіпстери – різновид попереднього варіанту, відрізняється низькою посадкою та більш відкриті;
  • бразиліани – щось середнє між сліпами та стрінгами – нижня лінія проходить акурат посередині сідниць;
  • стрінги – залишають попу повністю оголено. Для випадків, коли не хочеться, щоб трусики були видні під одягом. Зазвичай їх одягають під легінси, фітнес костюми, підходить така білизна під плаття, що щільно прилягають. Зазвичай мають два шматки тканини спереду та ззаду, поєднані вузькими гумками чи еластичними смужками. Мають свої різновиди: G (маленький трикутник позаду), V (трикутна частина утворена з тасьм, а не у вигляді суцільного матеріалу), Т (повністю виконані зі тасьм); С (тримаються за рахунок анатомічної форми, не мають бічних смужок);
  • тонги – більш повна варіація стрінгів, так, наче вони виповнені із широких гумок;
  • танга – міні-версія бразиліан з повністю оголеними стегнами.

Кожна з цих моделей може бути з котону, мережива, різних еластичних тканин, а також йти безшовними. Це ідеальний варіант, щоб під одягом не було видно швів. 

Види бюстгальтерів

Класифікація бюстгальтерів налічує не менше видів:

  • Класичні – закриті й з гарною підтримкою. Зручні на щодень. Можуть йти з пуш-апом чи просто з паралоновими чашками;
  • Для глибокого декольте – максимально привідкритого дизайну. Це, наприклад, балконет, або його ще називають “анжеліка”. Відрізняється низькою формую (ледь прикриває середину грудей),  глибоко посадженими бретелями. Також різновидом може бути брасьєр;
  • Бандо – суцільна тканинна смужка, що не має лямок, при цьому забезпечує непогану підтримку. Підходить для середніх і маленьких розмірів.
  • Бралет – впізнаваний за трикутними чашками та широкою смужкою під ними;
  • Демі – з кісточками та м’якою, зазвичай прозорою основою;
  • Спортивні – мають перехресні лямки на спині і візуально нагадують топ;
  • Безкаркасні – не містять будь-яких металевих чи пластикових деталей. Мають суцільну конструкцію, можуть бути с поролоном чи силіконом. 
  • Планж – для нього характерна незвична форма ліфа з глибокою посадкою, що закриває бюст вертикально лише на половину. Ідеально для найвідвертішого декольте. 

Розмірна сітка білизни жіночої

Підібрати розмір нижньої частини простіше. Для цього достатньо знати обхват (напів обхват) стегон та талії та співвіднести його з тими, що подає виробник для кожного виробу. Для ліфчиків теж є таблиця розмірів жіночої білизни, що дозволяє краще підібрати щось під себе. Для цього слід виміряти об’єм грудей та під ними. Та визначити відповідно до міжнародно визнаної системи.  

6812.970.png

Для кращої посадки спробуйте кілька різних моделей, всі вони при однаковому розмірі дають інакший ефект. 

Пам’ятайте, гарна жіноча білизна – це не тільки можливість продемонструвати відмінний смак під час інтимних моментів. Це ще й і абсолютна впевненість у собі. Підібрати класні комплекти або окремі елементи завжди можна в інтернет-магазині Issaplus.

За матеріалами: https://issaplus.com/ua/

LIVE OFFLINE
track image
Loading...