Колоритні шедеври проекторів-калейдоскопів, які дарують неймовірне видиме задоволення

Поділитися новиною

Проектор калейдоскоп — іграшка, яка подарує дитині дивовижні візуальні враження і сприятиме розвитку творчих здібностей. Широкий асортимент таких пристроїв представлено в інтернет-магазині Калейдоскоп. Перед тим як вибрати модель, що потішить вашу дитину, варто ознайомитися з характеристиками й особливостями проєкторів.

Механізм дії

Усередині корпусу розміщено призму, яка складається з дзеркал. Скло та кристали змішуються і створюють унікальні візерунки. Дивлячись у калейдоскоп, дитина бачить чудернацькі зображення, які сприяють розвитку її креативності.

Різновиди проєкторів

Калейдоскоп дитячий поділяється на кілька різновидів:

  • Класичний камерний — під час повороту трубки пересипаються шматочки кольорового скла, пластикові елементи та камінці.
  • Колісний — у кінці оглядової труби розташовано кілька коліс із різними сипкими матеріалами: камінцями, пластиком, шматочками слюди. Щоб змінити зображення, потрібно повернути колесо.
  • Нічник проектор зоряне небо популярний серед дітей і дорослих. Він дає змогу створити в кімнаті справжню казкову атмосферу.
  • Багаторазовий — має знімну камеру, вміст якої можна поповнювати та змінювати.
  • Талейдоскоп — у цьому калейдоскопі відсутні насипні дрібні деталі. Дитина може спостерігати картинку із зовнішнього світу, викривлену лінзами, розбиту на сегменти й перемішану за допомогою особливої системи дзеркал.

ZNf6b12inNVZ20BTSJxHQOaEw1SPJd4MeOJpwsL9.jpg

На що звертати увагу під час вибору

  • Проєкційна відстань. Це відстань між проєктором і поверхнею, на яку проєктується зображення. Враховуйте цей фактор, щоб переконатися, що пристрій коректно працюватиме у вашому приміщенні.
  • Розмір. Вибираючи нічник проектор, враховуйте розмір кімнати, у якій ви плануєте його використовувати. Власникам невеликої оселі варто звернути увагу на компактний проєктор, а для великого приміщення стане у пригоді більш потужний пристрій.
  • Кольори. Є моделі з кількома варіантами кольорів і лише з одним. Ознайомтеся з доступними проєкторами й виберіть для себе оптимальний.
  • Додаткові функції. Деякі пристрої можуть мати такі опції, як звукові ефекти, регульована яскравість, таймери автоматичного вимкнення.

Під час вибору потрібно враховувати і мету використання: проєктор можна купити як на кожен день, так і на день народження чи з нагоди іншої події. В інтернет-магазині «Калейдоскоп» можна придбати проектори калейдоскопи на будь-який смак та для будь-яких цілей. 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...