Банківська картка Fishka або Visa Gold: яка підійде саме вам

Поділитися новиною

Найнадійніший в Україні банк “Райффайзен Банк” пропонує своїм клієнтам оформити картку для виплат, яка максимально задовольнятиме їхні фінансові потреби. Так, у лінійці платіжних засобів від Райф є сім карток, які мають різні тарифи на обслуговування, відсотки кешбеку, умови користування тощо.

Найпопулярніші Віза Голд та картка фішка, власники яких отримують найбільше привілеїв за активне користування. Сумісно з експертами “Райффайзен Банку”, спробуємо розібратися, яка з цих двох карток найбільше задовольнятиме ваші потреби.

Вигідне обслуговування

Обидві картки (Gold та Fishka) мають вигідні умови користування. Майже всі транзакції відбуваються без комісії. Обслуговування карток безкоштовне, якщо активного користуватись банківським рахунком. За місяць потрібно здійснити транзакцій на суму понад 5 тисяч грн. В іншому випадку плата за щомісячне обслуговування становитиме 39 грн/міс.

Також безкоштовне поповнення рахунків та зняття готівки у банкоматі з обох карток. Тож потрібно враховувати інші істотні умови при виборі дебетової картки для особистих потреб, а саме кешбек та бонуси для постійних клієнтів.

Для водіїв та автолюбителів

Водії погодяться, що чимало грошей залишаються на заправках. Це оплата палива та, звісно, смачна кава з гамбургером. Для тих, хто заправляється на АЗС ОККО найвигіднішою банківською карткою буде Visa Fishka, по якій можна заправлятися зі знижкою.

Якщо платити нею на касі АЗС, постійний клієнт отримує знижку балами фішка на бензин та дизпаливо у розмірі 2 грн на літрі та 1 грн на літрі за газ. А це суттєва економія на повному баку. Додатково клієнт отримує 5% відсотків кешбеку за покупку непаливних товарів на мережі заправок ОККО. Тож вигода очевидна.

Фанат кешбеку

Гарантований кешбек пропонує карта для виплат Visa Gold – банк повертає на рахунок 1% витрат за купівлю товарів у вибраних категоріях. Це може бути одяг та взуття, кафе та ресторани, купівля побутової техніки. Кешбек зараховується на картку миттєво й відразу доступний для списання на касі.

Накопичення балів

Найвигідніші умови з накопичення балів за різноманітні покупки пропонує банківська картка Fishka. Щоб отримати бали, потрібно просканувати штрих-код бонусної картки “Фішка” та оплатити товар платіжною карткою Fishka.

В цілому власник такої картки може отримати бали за купівлю товарів у понад 2000 магазинів-партнерів програми, якщо розрахується там карткою.

Крім мережі АЗС ОККО, партнерами є такі компанії Lifecell, АЛЛО, Easypay, Uber, “Аптека доброго дня” та інші.

Перевірити баланс нарахованих балів можна у персональному кабінеті на сайті myfishka.com або в однойменному мобільному додатку. Кожен бонусний бал дорівнює 1 гривні.

Сподіваємося, ви вже визначилися, яка картка буде для вас найвигіднішою. Яку б ви не обрали, її легко замовити онлайн на сайті банку – 10 хвилин, і ви власник нової картки.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...