Який складаний ніж вибрати для повсякденного використання у місті

Поділитися новиною

Незалежно від того, чи очікуєте ви, що трапиться якась надзвичайна ситуація, чи просто бажаєте мати змогу відкрити кожен пакунок, який трапиться вам на шляху протягом дня, ви почуватиметеся більш впевнено

Надійний кишеньковий ніж стане в нагоді, як для звичайного повсякденного використання, так і для різного роду несподіванок. Незалежно від того, чи очікуєте ви, що трапиться якась надзвичайна ситуація, чи просто бажаєте мати змогу відкрити кожен пакунок, який трапиться вам на шляху протягом дня, ви почуватиметеся більш впевнено, знаючи, що у вас постійно є під рукою надійне лезо, і ви зможете його використати в любий момент, коли воно вам знадобиться.

Хороший кишеньковий ніж є необхідним повсякденним інструментом. Але зараз продається стільки різних ножів різної якості, ціни та призначення, що перед тим, як зробити купівлю, варто провести хоча б маленьке дослідження, аналізуючи відгуки людей, характеристики, ціни. Особливо варто прислухатись до людей, яким довелося випробували різні ножі в реальних ситуаціях.

Як вибирати ніж  за ціною чи за якістю?

Якщо мова йде про ніж, яким ви будете користуватися щодня, якість варта того, щоби за неї доплатити. Тим не менш, і переплачувати теж не слід. Усе діло в тому, що ніж для повсякденного використання має бути достатньо якісним і надійним, щоби ви були впевнені, що він готовий до роботи у будь яку мить, коли він вам знадобиться. Але, з іншого боку, варто розуміти, з якою роботою ваш ніж буде стикатись частіше за все. Якщо це буде здебільшого розкриття магазинних та поштових пакунків, ви самі розумієте, що лезо з надміцної порошкової сталі йому не потрібне.

А ще ваш ніж має коштувати рівно стільки, скільки коштує річ, яку ви будете використовувати, а не жаліти, та здувати з неї порошинки.

До нашого списку потрапили ножі, які зараз можна вільно знайти та купити в Україні. тобто, ми не намагались зробити топ з топів. Головна наша ціль – надати актуальний список з реально доступними варіантами моделей в ньому.

Не топ 3 гарних складаних ножів з категоріями та поясненнями:

Практичний ніж  Victorinox Bantam

Уявимо, що нас запитали: «А що, якби ваш список мав би складатись лише з одного пункту?»

Відповідь мала би вигляд одного з ножів Victorinox.

Як би там не було, для міста ці ножі майже ідеальні. Ну а Bantam подобається нам тим, що в ньому немає нічого зайвого. Ножове лезо та відкривачка для пляшок. Як показує практика, це інструменти, якими у звичайному житті ви, цілком можливо, будете користуватись частіш за все.

Victorinox Bantam легкий, компактний, має симпатичний, не агресивний вигляд (що для міського ножа важливо). Та й коштує він зовсім недорого. Особливо, якщо мати на увазі, що справжні вікторінокси – на диво надійні та довгоживучі ножі. При правильному використанні, вони дійсно працюють десятиліттями. Перевірено на практиці.

Зручний ніж  Ganzo G729-BK

Бувають такі речі і інструменти, які береш у руки і відразу відчуваєш: «Зручно!»

І, чесно кажучи відносно ножів, ми мали б тут розмістити одну з легендарних моделей від Spyderco. Але ми обіцяли, що у список попадуть ножі, які будуть відносно недорогими та легко доступними в Україні. Тому, не кривлячи душею, саме в нашому «НЕ топ 3» ми розміщуємо один з більш бюджетних клонів американського ножа.

Та ж Spyderco Para-Military для дуже багатьох людей є чемпіоном із зручності та ергономічності. Тому зовсім не дивно, що є її копій, чи просто свого родуу ідейних нащадків існує дуже багато. Усі вони мають різні якість та ціну. Ganzo та Grand Way пропонують зовсім непогані варіанти.

Ніж, який вас приємно здивує  Grand Way S-20

На диво якісно та розумно зроблений складаний ніж для міста. Він дійсно значно кращий, чим можна подумати, дивлячись на його цінник.

Усі деталі якісно оброблені та підігнані одна до одної. Клинок зі сталі 9Cr18MoV дійсно гарно ріже та довго залишається гострим. Механіка працює безвідмовно.

Ви дивитесь на ніж та питаєте себе:«Серйозно? Це – дійсно Grand Way? Та ще за такі гроші? Нічого собі!»

Здається, головний недолік цього ножа полягає у тому. що він недостатньо відомий та, як то кажуть, «розкручений». Але саме це ми йому легко можемо вибачити.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...