Жіночі уггі: особливості та параметри вибору

Поділитися новиною

Уггі — практичне та зручне зимове взуття, яке має широку нековзну підошву. Головна особливість класичних моделей — відсутність застібок, блискавок та шнурівок. За рахунок високої халяви можна легко засунути ногу всередину взуття. Різноманітність кольорів та моделей дозволяє вибрати відповідний варіант під будь-який образ.

Уггі жіночі зимові виготовляють переважно з овчини. Вона добре тримає тепло, водночас ноги дихають, а волога вільно виводиться назовні. Шкіра обробляється водовідштовхувальними засобами, тому взуття не промокає під час ходьби по снігу.

Переваги та особливості

Головною перевагою цього взуття вважається зручність. Воно не натирає ноги, оскільки має гнучку устілку, м’яку та легку підошву з каучуку. Матеріал не продавлюється і не стирається під час носіння, тому вироби мають тривалий термін служби. Уггі відрізняються від інших видів взуття функцією теплорегуляції. За сильного морозу вони зігрівають ноги, а за плюсової температури запобігають надмірному потовиділенню ніг.

Якісні уггі довго зберігають форму, зовнішній вигляд та функціональність. Їх можна надягти на прогулянку, в дорогу, на роботу або зустріч із друзями. У колекціях дизайнерів представлені різні моделі в широкій кольоровій гамі. Можна придбати уггі в лаконічному дизайні, взуття зі стразами, помпонами, камінцями та іншими декоративними елементами.

Залежно від висоти жіночі уггі бувають низькими, класичними та високими. У першу групу входять укорочені моделі до кісточки. Таке взуття ідеально підходить на осінь та теплу зиму. Класичні та високі моделі нерідко доповнюють хутром. Вони витримують низькі температури, захищають ноги від морозів та вологи. Високі та низькі моделі можна поєднувати з довгим пуховиком, паркою, курткою або пальтом.

Критерії вибору

Перш ніж купити уггі жіночі, уважно огляньте вироби. Хутро має бути густим і щільним, довжиною не менше 15 мм. Зверніть увагу на рівність швів і відсутність ниток, що стирчать. В іншому випадку взуття прослужить недовго. Підошва в уггах має бути міцною, гнучкою та товстою. Для максимальної безпеки на льоду у ній передбачено рельєфний малюнок.

Уггі мають щільно охоплювати гомілку, інакше ноги мерзнутимуть, тому обирайте взуття за розміром. Виміряйте довжину стопи за допомогою аркуша паперу, олівця та лінійки, потім зіставте показник з розмірною сіткою взуттєвого бренду.

Взуття має пасувати до фігури власниці. Наприклад, дівчатам з короткими ногами варто віддати перевагу уггам з низьким халявою. Вони візуально не вкорочують ноги та не спотворюють пропорції фігури.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...