Як обрати якісну циркулярну пилку?

Поділитися новиною

Циркулярна пилка – це пристрій, завдяки якому можна здійснювати підготовку деревини для монтажу та збирання меблів або будівництва. Широкий функціонал та розмаїття товарів для різних категорій покупців, дозволяють обрати апарат, який задовольнить вимоги як домашніх користувачів, так і професіоналів.

Загальні характеристики циркулярна пила makita

Незалежно від обраної моделі, пила макіта має величезну кількість спільних рис. Саме це суттєво її виділяє серед товарів інших виробників.

Переваги циркулярної пилки makita:

  • Наявність спеціальних поглиначів вібрації. Завдяки цьому вдається працювати максимально комфортно, без високої вібрації та тряски, яка дуже часто виникає під час користування дешевими пристроями.
  • Герметизована система, що запобігає виникненню люфтів та проникненню пилу усередину пристроїв.
  • Сучасний дизайн, широкий функціонал та висока потужність пристрою. Це дозволяє використовувати таку пилку, як в домашніх умовах, так і для професіонального користування.
  • Найпростіша модель має вагу менше 5 кг та невеликі розміри. Пилкою можна виконувати роботу у важкодоступних місцях, куди не зможуть проникнути масивні професійні моделі.

Параметри вибору робочого інструмента

Якщо ви вирішили стати власником такої техніки, варто обрати обладнання, яке дозволить працювати при величезній потужності та розпиляти товсті шматки деревини, використовуючи диски невеликого розміру. Краще за все обирати прилади з запасом потужності, щоб можна було виконати складну роботу, якщо виникне потреба.

Обираючи циркулярні пилки makita, варто враховувати не лише технічні характеристики та потужність двигуна, але й деякі механічні деталі. У деяких випадках під час експлуатації може виникати заклинювання двигуна. Завдяки цьому утворюється зворотний удар, що може вибити пилку з рук. Це призводить до травмування під час роботи. Щоб уникнути пошкоджень та ударів, варто придбати модель, яка доповнена муфтою ковзання. Вона дозволяє зафіксувати диск нерухомо, завдяки чому робота двигуна не порушується.

Це впливає не лише на якість роботи та дозволяє уникнути сколів та пошкоджень на поверхні деревини, але й робить роботу безпечною, комфортною. Це можливо, якщо робоча діяльність пов’язана з обробкою деревини. Крім того, компанія makita майже до всіх своїх моделей надає величезну кількість дисків з різним діаметром та алмазним напиленням. В якості основного матеріалу використовується твердосплавна сталь, яка чудово впорається не лише з м’яким деревом, але й з бетонними поверхнями. Це суттєво спрощує роботу та робить її безпечною. Чудовий варіант для людей, що мріють про власну майстерню та професійне обладнання.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...