Javascript для дітей: який краще вибрати курс для школярів

Поділитися новиною

Знайомство дітей з цифровими технологіями дозволить їм у майбутньому впевнено почуватися у всіх сферах. Знання програмування забезпечує не тільки цікаву та престижну професію у майбутньому, але й дозволить з користю проводити час, розвивати креативне мислення, логіку, вміння працювати у команді та досягати поставленої мети.

Веб-розробка — це найпопулярніший IT-напрямок. Веб-розробники створюють та обслуговують сайти та веб-застосунки. Для виконання цих завдань необхідний певний набір навиків та вмінь, а для більшості веб-проектів знадобиться відмінне знання мови програмування JavaScript.

Захоплення комп’ютерами, цифровою технікою або іграми може бути першим дзвінком до нового хобі — програмування. JavaScript — це єдина мова програмування для браузерів, яка вчить сайти реагувати на дії користувачів, наприклад натискання клавіші або клік мишкою. Завдяки курсу JavaScript можна навчитися розробляти й просувати сайти, створювати програми, сумісні з Android, iOS, Windows Mobile.

Javascript – популярна мова програмування

Більшість сучасних веб-сайтів інтерактивні. Анімація, вікна, підказки, меню, форми для заповнення фотогалереї та слайдери — всі ці елементи роблять сайт живим, цікавим та зручним для використання.Відповідає за взаємодію з відвідувачем ресурсу. JavaScript — це багатофункціональна мова програмування. З її допомогою прописують, як сайт повинен реагувати на кожну дію користувача.

Мова JavaScript спочатку створювалась, щоб оживити сайти. Однією з унікальних переваг JavaScript є поширеність. Цю мову можна зустріти буквально всюди — вона підтримується всіма операційними системами, всіма браузерами та комп’ютерами, мобільними пристроями. З її допомогою програмують обладнання та побутову техніку, наприклад платіжні термінали, телевізійні приставки.

Зараз за допомогою Джаваскрип можна створювати:

  • сайти та web-застосунки,
  • розширення для браузерів,
  • сервери;
  • програмувати роботів та багато іншого.

Фахівці з JavaScript завжди затребувані та високооплачувані. Після вивчення програми курсу ваша дитина зможе в майбутньому здобути гідну професію.

Курс Javascript для дітей: на що звернути увагу

Курс Javascript буде цікавим для дітей, які бажають розробляти інтерактивні сторінки сайтів. Підійде й тим, хто вже вивчив HTML+CSS та бажає далі поглиблюватися у web-розробку. Після проходження курсу дитина вміє модернізувати власні сайти, роблячи їх функціональними. Програмування Javascript підійде для вивчення дятім та підліткам у віці з 10 до 18 років. Більше інформації за посиланням: https://juniorit.ua/kursy-javascript-dlya-detey-new/

При виборі курсів важливо враховувати не лише вартість навчання. Батькам можна поставити кілька запитань викладачеві, які допоможуть зробити вірний вибір:

  1. Програма навчання стандартна чи з урахуванням індивідуальних особливостей та переваг кожної дитини?
  2. Школа надає можливість занять очно чи дистанційно у форматі онлайн?
  3. Уроки відбуваються персонально 1-на-1 з викладачем чи у групах?
  4. Після ознайомлення з теорією, дитина розпочинає створення власного проекту, щоб закріпити теорію?
  5. Викладач дає зворотний зв’язок на уроках та при виконанні домашнього завдання?
  6. Програма курсу поступово ускладнюється?

Зверніть увагу на відгуки та рекомендації батьків, діти яких вже пройшли навчання. Для отримання цієї інформації краще використовувати сторонні ресурси, батьківські групи у соцмережах та месенджерах. Важливо звернути увагу щодо наявності документів, які дозволяють проведення занять з дітьми. Дізнайтеся, якийсь педагогічний стаж викладача. Після першого уроку поцікавтеся враженнями дитини. Процес програмування має бути захоплюючим, щоб викликати інтерес до IT-сфери.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...