Як вибрати та з чим носити жіноче боді?

Поділитися новиною

Сучасна мода настільки універсальна, що навіть спідню білизну вдалося адаптувати під повсякденний стиль. Наприклад, все частіше можна зустріти боді у звичних, класичних аутфітах. Спочатку одяг призначався виключно для спортсменів, потім став обов’язковим підвидом спідньої білизни та відносно нещодавно дизайнери адаптували його під повсякденні образи: на прогулянку, роботу, урочистий захід.

Секрети правильного вибору жіночого боді

Оскільки асортимент такого одягу вражає своєю різноманітністю, складно одразу підібрати потрібну модель для себе. В першу чергу врахуйте такі характеристики: 

  • матеріал — він повинен бути міцним, приємним до тіла, краще віддавати перевагу повністю натуральним тканинам або з домішками синтетики; 
  • фасон — від нього залежить, з якою метою ви зможете використовувати боді, наприклад, тільки як спідню білизну або ще на кожен день; 
  • дизайн, колір — підбирається індивідуально, орієнтуючись на основні відтінки гардероба та ваші побажання. 

Розмір підбирайте той, що на 100% відповідає вашим параметрам. Oversize у подібному одязі виглядає безглуздо і тільки псує фігуру. Коли йде мова про боді як спідню білизну, то дуже важливо підібрати виріб з якісного та м’якого матеріалу. 

Як і з чим носити боді для дівчат: ідеї від стилістів   

Боді можна зустріти у різних сферах нашого життя. Наприклад, це чудове рішення для занять спортом, бо цілісна конструкція верху не відволікає від вправ, що дозволяє в максимальному комфорті досягати кращих результатів. Є спеціальні вишукані моделі для урочистих заходів, стримані — для офісних аутфітів. Насправді обмежень для боді немає. Головне — правильно і гармонійно поєднувати його з іншим одягом.   

Знайти брендові боді від українських та світових виробників допоможе інтернет-магазин INTERTOP. На сторінках зібрано величезний асортимент продукції, тому кожен знайде якісний і водночас доступний одяг для зустрічі осені в максимальному комфорті. Приємні ціни стануть гарним доповненням до покупки. 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...