Що означає рівень складності у картинах за номерами?

Поділитися новиною

Картина за номерами сайта https://brushme.com.ua/catalog/kartiny-po-nomeram/ для дорослих — відмінна пропозиція для всіх, хто не відмовився від мрії стати художником. Це також чудовий спосіб розслабитися і провести вільний час. Малювати за номерами рекомендується всім дорослим, бажаючим приємно і плідно відпочити, але слід підібрати для себе відповідний рівень складності розмальовки.

Рівень складності в картині за номерами що значить?

Різноманітні за складністю, тематикою та колористикою картини за номерами втілять в життя художні мрії всіх. В асортименті знаходяться різноманітні сюжети, які підходять як новачкові, так і професіоналу:

  • пейзаж;
  • портрет;
  • зображення тварин;
  • герої фільмів і коміксів;
  • патріотичні мотиви;
  • копії відомих творів майстрів живопису.

Кожен варіант картини за номерами має певний рівень складності (від 1 до 5*) в залежності від кількості секторів на зображенні, розміру полів, числа баночок з фарбами і складності сюжету.

Детально про кожен із рівнів живопису за номерами

Кожен набір — це не тільки майстерно підготовлене полотно і фарби, але детально і доступно написана інструкція. Завдяки порадам фахівців ви майже в експрес-темпі опануєте тонкощі майстерного ведення пензля.

Завдяки різним рівням складності композиції кожна наступна картина має шанс стати новим завданням. Розгляньте шість рівнів складності нижче, щоб ви могли зрозуміти, чим вони відрізняються, й купити найкращий для себе варіант:

  • 1-дуже легкий;
  • •2-легкий;
  • 3-середній;
  • 4-складний або високий;
  • 5-суперскладний;
  • 5-з зірочкою.

Сьогодні малювати за номерами можуть навіть ті, хто сумнівається в своїх художніх здібностях. Тим більше, що пропонуються до замовлення зображення різних рівнів складності.

Перший рівень складності

Перший рівень складності відноситься до найлегшого. Зображення не представляють ніяких проблем навіть для дітей від 6 років. Це відмінний варіант для літніх людей, у яких є проблеми з концентрацією уваги. Пронумеровані поля відносно великі з правильними формами. Кількість кольорів мінімальне. Іноді контури потовщені, щоб розфарбовувати сектора було ще простіше.

Другий рівень складності

У другому, тобто легкому рівні складності в картині за номерами число об’єктів вже трохи більше. Пронумеровані поля для малювання вже менше, але достатньо однакової форми. Другий рівень складності можна купити не тільки дітям, а й дорослим, які бажають навчитися малювати картини за номерами.

Третій рівень складності

Сюжети третього рівня складності нашого сайту розмальовок трохи важче у виконанні, але саме вони найбільше рекомендуються початківцям-художникам. Якщо ви маєте тягу до прикладного мистецтва, то це буде правильний вибір для всіх, хто хоче намалювати картину за номерами в перший раз. Готова робота виглядає як справжній витвір мистецтва. Області з цифрами трохи менше (близько 1-2 см) і більш деталізовані, а кольори перетинаються по-різному.

Четвертий рівень складності

Після того, як освоїте перші три рівні складності, то можна переходити до четвертого, який являє собою складний. Виберіть зображення з даної групи, але розраховуйте на те, що це буде більш копітка робота. Області невеликі і численні. Кількість використовуваних відтінків значно зростає, баночок з фарбами 15-25.

П’ятий рівень складності

П’ятий рівень складності розрахований на досвідчених художників картин за номерами. Більшість полів на цьому рівні «Майстер» складають всього кілька міліметрів (до 5), тому тут необхідно змінити техніку малювання і розмір кистей. Дуже вражаючим на високому рівні складності є кінцевий результат. Ви не відрізните полотно, зроблене своїми руками, від картини справжнього художника. Пам’ятайте, що розфарбування може зайняти тривалий час.

П’ятий з зірочкою рівень складності

Рівень складності із зірочкою — це надскладні картини за номерами, де сектора для розмальовки в своїй більшості складають 3 міліметри, а кількість використовуваних фарб — до 35.

Починайте з легкого рівня складності картини за номерами, щоб найближчим часом освоїти більш складні розмальовки, доходячи до сюжетів із зірочкою.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...